Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Potyára bérlek egy albérletet,...

Potyára bérlek egy albérletet, mit tennél a helyembe költség csökkentés érdekében?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, szingli vagyok és külföldön dolgozok hétfőtől péntekig, hogy legyen hova haza jönnöm, bérlek egy albérletet Magyarországon. Ezt az albérletet havi 8 nap használom ami nem túl gazdaságos és költséget szeretnék csökkenteni. Idegenekkel nem akarok összeköltözni, a munkám nem engedi meg, hogy külföldre költözzek és ott béreljek albérletet. Saját ingatlant nem akarok vásárolni. Hotel nem opció, mert kb ugyan olyan árba jön ki mint az albérlet. Csak szobát nem akarok bérelni, túl sok a cuccom és nem igazán akarok idegenekkel lakni. Én egyetlen egy jó opciót látok, egy barátnőt találni akivel lehet osztozni a költségeken és amúgy is szükséges egy kapcsolat. Esetleg valaki más idegilenes opciót lát? Egyéb gondolatok?

2022. ápr. 10. 00:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

3-as Gondoltam rá, de az drágább jóval!

1. Benne áll a pénz és szépen értékét veszti. Plusz szervíz költségek, tárolás, üzemanyag stb stb.

2. Ismerkedésnél sem előnyös, ha azt monodod, hogy egy lakókocsiban élsz, szerintem.

2022. ápr. 10. 09:12
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
10 nem mindenkivel elutasítóak. Veled én is elutasító lennék, pedig magyar vagyok.
2022. ápr. 10. 09:13
 13/34 A kérdező kommentje:
6- Airbnb nem opció, ahova érkezek a környéken a legolcsóbb 3 éjszaka 30.000 forint. Ezt beszorszom 4 alkalommal ugye ez takar 1 hónapot 120 000 ugyan ott vagyok mint az albival.
2022. ápr. 10. 09:21
 14/34 A kérdező kommentje:
12- Tudom nem vagyok és nem leszek szimpatikus sokak számára! :D Ennek tudatában csinálom ezt az egészet! Ez amit én képviselek nem erről szól.
2022. ápr. 10. 09:24
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
Szülő, nagyszülő, testvér nincs, akihez jöhetnél?
2022. ápr. 10. 09:34
 16/34 A kérdező kommentje:
15-ös Nem akarok haza költözni! Szeretem szüleimet és ők is szeretnek engem! Testvéreim is vannak, de nem opció, hogy együtt éljünk! Nélkülök kell helyt állnom az életben!
2022. ápr. 10. 09:44
 17/34 anonim ***** válasza:
81%

Értem kedves Kérdező, nem is arra gondoltam, hanem hogy hétvégén ott szállnal meg és nincs alberti díj.

Díjazom a terveidet meg az önállósagodat én is pont ikyen típus vagyok 18 eves korom óta.

2022. ápr. 10. 09:50
 18/34 anonim ***** válasza:
62%
5 os vagyok, igen lehet szolgakent igy megy ahogy leirtad, de home officebol megkeresek br 3milliot es van felesegem is... Nagyon nem egy szinten allunk se munka se hazzaallas teren.
2022. ápr. 10. 09:53
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Micsoda ego 18-as! Örülj, hogy te ilyen zseni vagy, de nem mimdemki olyan szerencsés mint te. A kérdés pedig nem az volt, hogy te mennyit keresel és kivel vagy egy szinten.
2022. ápr. 10. 09:57
 20/34 A kérdező kommentje:

Egyébként akik esetleg haragudnának, hogy én így gondolkozok azoknak le írom, hogy nagyon nagy vagyont lehet összeszedni ezzel a mentalitással ami sokak számára idegen. De amikor valaki így gondolkozik mint, megtehet olyan dolgokat amiket más nem, például a szarrágó gondolkozásommal összegyűjtöt vagyonból lehet indítani egy vállalkozást mert van tőke, vissza lehet tök sok dologra igényelni a 27%-os áfát! Például a főnököm úgy vásárolja az autót, hogy megveszi külföldön, majd vissza igényli az ÁFA-t, használja 1-2-3 évig majd eladja Magyarországon úgy hogy még keresett is rajta. Az utolsó szinte alsónadrágjára is vissza igényli az AFÁ-t. Ami azt jelenti egy áltlag emberhez képest szinte mindenért 27%-al kevesebbet fizet.

Igazságtalanság hogy egy vállalkozónak lehet ilyet? NEM, Neked is lehet ha nem a klasszikus életvitelt követed! Én nem azt követem, ha az követném akkor már vettem volna egy házat, lenne most barátnőm, itthon dolgoznék és lenne jó sok adóságom. Ezért nem haragudni kell hanem tanulni! Ellesni a másiktól a tudást! És lehet sok lány szemében szarrágó vagyok, mert 22 nap távol vagyok és csak 8 nap vagyok látható, de biztos akad 1-2 olyan lány aki felfedezi, hogy mit csinálok és miért és ha megérti akkor partner lesz. De ennél sokkal tágabb ez az egész! Nem csak erről szól, az áfás dolog csak egyetlen példa volt. Egyébként a főnököm is pontosan ugyan úgy csinálta az elején mint ahogyén. Aztán volt vagyona és egyszer csak jött egy lehetség és megugrotta. Most 60 milliós autója van 100 milliós yacht stb stb. Van felesége, gyermeke. De végig szarrágóskodott vagy 15 évet... ergó szembe ment a tömeggel. Szóval lehet ez nem szimpatikus, de inkább ezt választom a parizeres zsemle helyett, és ne vegye mindenki magára, tudom otthonlét mellet is meglhet csinálni a sikert de nekem ezt az utat dobta a gép ezzel kell élnem. Továbbá azokat sem nézem le akik ilyenekről álmodni sem mertnek. De meg kell érteni nem fekete meg fehér a világ, hanem színes.

2022. ápr. 10. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!