A nők 40 programban mit jelent az hogy csökkentés nélküli teljes öregségi nyugdíjat számítanak?
Most akkor megkapják az életpálya nettó átlag 100% át vagy nem mert csak 40 évük van tehát 80% át kapják meg?
Össze vissza fogalmaznak direkt hogy ne lehessen érteni???
kösz hogy nem a kérdésre válaszoltál ,egyébként meg nem tudom mit siránkozol ,mi az hogy többet kapnak ba sz od ?
Annyit kapnak amennyit az életpálya nettó bérük kiátlagol.
Ez az alapja a nyugdíjnak csak amit nem tudok hogy ezt megkapják vagy ennek csak a 80% át kapják meg mivel csak 40 év jogosultsági idejük van!
Mert az baromira tök jó ugye ha valaki dolgozott 40 évet minimálbérért és most megkapja a 80% át azaz kb 56 000 Ft ot . Erre vagy irigy ?
Ebből éljen meg egyedül ha nincs senkije vagy majd a gyerekei pótólják ki neki a rezsit úgy ahogy eddig ,tehát én azért dolgozok 50 éves koromig hogy anyámat tartsam el amíg meg nem hal ? Én is mondhatnék olyanokat hogy nem szeretnél a helyemben lenni ,mert én már több milliót költöttem el anyámra úgy hogy 32 évesen se csajom se családom se semmim mert ha levenném a kezem anyámról akkor mehetne az utcára és a lakást is vinnék ezért fontos kifizetni a járulékait amíg el nem éri a 40év munkaviszonyt hogy aztán végre én is elkezdhessem az életemet és ne kelljen a fél füzetésemet odaadni neki járulékokra . Mert ebben a büdös megyében nincsenek olyan munkahelyek ahol egy félnyomorék 55 éves öregasszonyt bármire is alkalmaznának ezért a kényszervállalkozását kell fenntartani hogy legyen nyugdíjalapja .
Köszönhetően a rendszerváltásnak többszázezer olyan ember lett kényszervállalkozó akik egyébként teljesen életképtelenek voltak a vállalkozásra ,azt se tudták mit jelent vállalkozni és ugyan úgy tevékenykedtek tovább mintha a vásárló törvényszerűen bejönne az ajtón és pénz mindig lesz mert az állam garantálja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!