Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben nincs más...

Ilyen esetben nincs más megoldás, mint a táppénz?

Figyelt kérdés
Ne vessetek meg, szerencsére mióta dolgozom, még nem volt ilyenre szükségem, így nem tudom, mi a menete. A lényeg, hogy beutalt a dokim hasi ultrahangra, és délelőttre kaptam időpontot. Viszont én négy órában dolgozom, és mivel másik városba kell mennem, nem érek be időben dolgozni. Mivel gondolom egy hasi uh miatt nem vesznek táppénzre egy napra, nincs más választás, mint a szabadság? Mivel így is alig van szabim, őszintén szólva nem szívesen szórnám el ilyenre. Esetleg más opció nincs?
2022. ápr. 5. 06:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Ja, bocs, szóval vacak helyen dolgozol. Tudom, hogy megteheti a munkáltató, de nem mennék olyan helyre, ahol nem én osztom be a szabikat magamnak...
2022. ápr. 5. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:

"Mivel gondolom egy hasi uh miatt nem vesznek táppénzre egy napra,"

Ezt ki állítja?

Én az elmúlt 3 hónapban 6-szor voltam 1-1 napot keresőképtelen állományban. Pont ilyesmi miatt. Nem pocsékolom el a szabadságomat azért, mert különböző időpontokban tudnak fogadni a szakrendelésen, és mindegyik belelóg a munkaidőmbe. Házidoki egy szót sem szólt érte, a legnagyobb természetességgel állította ki az igazolást hozzá.

Még szép...

2022. ápr. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!