Diákhitel 1 ez esetben jó megoldás lehet? Az 1,99% kamat havonta vagy évente értendő?
Ki akartam hagyni egy évet az egyetem előtt, mivel sajnos nehéz helyzetben vagyunk, de mindenki lebeszélt róla. A megoldás talán a diákhitel 1 lenne. Laptopot szeretnék venni, illetve a szükséges dolgokat.
Amire eddig sehol nem találtam választ: az 1,99% kamat havonta vagy évente értendő?
Hitelt olyanra és CSAK olyanra, ami visszahozza az árát!
Ellenkező esetben adósságspirál lesz a vége.
"Hitelt olyanra és CSAK olyanra, ami visszahozza az árát!"
A tanulásba fektetni megéri. Minimális, bárkinek könnyen fizethető a diakhitel törlesztés. Inkább így menjen egyetemre mint sehogy.
"A tanulásba fektetni megéri."
Hogyne. Ha azonnal kap is melót, és a fizetéséből a hiteltörlesztés mellett meg is tud élni legalább alapszinten.
Nos, barátom, ez az álláshelyek 90 százalékáról nem mondható el. Keleten még annak is nagyon kicsi a valószínűsége, hogy egyáltalán el tud helyezkedni akárhol is.
"Minimális, bárkinek könnyen fizethető a diakhitel törlesztés."
Persze, csak tudod az ember keresete másra is kell, nemcsak hiteltörlesztésre.
"Inkább így menjen egyetemre mint sehogy."
Aztán ha sehol nem alkalmazzák, a diplomájával majd a hátsóját törölgetheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!