Csak szerintem irreális, hogy leszakadt 50 négyzetméteres budapesti panelokért idén már 37 milliókat kérnek?
Ahogy nézem már nagy különbség nincs a helyeknél sem, Havannán is láttam a napokban egyet, amit 44-ért kínáltak.
Van olyan aki ezeket megveszi?? 3 éve nézegettem lakásokat, nem akartam Havannára költözni és már akkor is húztam a számat, mikor 19 milliót kértek ott egy 50 négyzetméteres lakásért... Ez most 32-34-től indul és a legtöbbje még csak nem is panelprogramos. Az újpesti és békási panelokat már meg sem említve...
Minek vegyek lakást?
Minek csináljak gyereket? Hogy nyomorogjak egy életen át?
Inkább kivárom amikor megöröklöm a lakást és szépen csillbe rakom magam
Undorító, ami van az ingatlanpiacon. Én ősz végén vettem első lakást vidéki nagyvárosban, azt hittem 5-7 év emelkedés után na most jól megszívtam és beesnek az árak biztos, mert ilyen az én szerencsém. Ehhez képest azóta a lakás ára már kb. 23 millióról 26 millióra ment fel a hirdetési árak alapján, még akkor is ha pici alkut beleszámítok.
Nekem még éppen lett lakásom, abban is volt családi segítség is. De nem csak én vagyok a világon, a korombeli barátaim, ismerőseim 80%-ának fingom sincs hogyan lesz valaha saját ingatlanja, akár csak egy kis lakás.
4
Beszéltem ingatlanosokkal és azt mondták, hogy irreális az egész, de veszij az emberek mint a cukrot, 4 naponta kel el egy ilyen lakás és még 4% alkut sem engednek a tulajok...
Oszinten ebbben mi irrealis az altalad ingatlanosnak nevezettek altal?
10 millio +10millio hitelt kapsz szinte ingyen, ha egy 40 millios lakast akarsz venni csupasz f..ra megvan a 25 szazalekos onero...
Ilyen feltetelek mellett mi a meglepo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!