Mibe "fektessek be" havi 50 ezer forintot?
Havi 50 ezret tudok kb félretenni de nem akarnám csak úgy tartogatni a számlámon...viszont nem tudom mit lehetne még ennyi pénzzel kezdeni.
Állampapíron kívül milyen opciók vannak még?
#10-es, ostoba vagy. Miklós sok tanácsot ad, ha az emberek az elméleti anyagot megnéznék, és értelmeznék, nem lenne ennyi eladósodott ember. Követem az írásait, de nem vettem igénybe semmilyen szolgáltatását, nem beszélt rá semmire, csupán az alap pénzügyi tudatosságot tanultam meg az írásaiból, videóiból. Ha szerinted hülyeség az, hogy legyen 6 havi megtakarításod, és hogy ne vegyél drágább autót, mint mondjuk fél évnyi fizetésed, az a te dolgod. Sok mindenre ráébreszt, arra is, hogy nem minden esetben éri meg a minimálbéres emberkének egy 120 milliós ingatlant vennie, mert az szíve vágya-álma.
Kérdező: egyetértek, legyen fél évnyi vésztartalékod. Én most a MÁP1-be raktam a pénzem, nem nagy a hozam, de legalább az inflációt lefelezi, ez is valami. Illetve, a nyugdíj megtakarítás is jó ötlet. Kérdés, hogy mik a terveid a pénzzel.
Összefoglalva a kriptósok javaslatait:
Mindenki minden fillérjét tegye kriptóba, minden egyéb befektetés hülyeség. A diverzifikációnak esetleg a különböző kriptodevizák között van értelme. A kripto az egyetlen biztonságos és garantált hozamot biztosító befektetési forma. Ha esetleg van valami értékesebb vagyontárgyad add el mielőbb, és vegyél belőle kriptót!
Már várom mikor ír az aranyügynök, aki szerint csak és kizárólag aranyat szabad venni, minden más hülyeség.
K&H Banknál van a bankszámlához tartozó rendszeres megtakarítási lehetőség fenntartható alappal.
Havi 5.000 Ft-al is elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!