Munkáltatói szemmel a munkaerőhiányt hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Feladod az álláshirdetést és senki nem jelentkezik?
Vagy pontosan mi a probléma?
2022. márc. 16. 19:11
1/9 anonim válasza:
Nalunk az van, feladjuk a hirdetest senior pozira es olyanok jelentkeznek akik kozel se seniorok vagy kozuk sincs a temahoz... Egyszeruen nincs olyan ember aki kell, pedig jol fizetunk, jobban mint a konkurenseink es megis, kuzdunk a jo emberekert...
2/9 anonim válasza:
Mi csak mezei adminisztrátort keresünk és olyanok jelentkeznek, akik még élükben nem láttak egy excelt vagy google sheet-et, nem tudnak elküldeni gmailból egy e-mailt.
3/9 A kérdező kommentje:
# 1
és akkor mi lesz a megoldás ha egyszerűen nincsen senior ember?
2022. márc. 16. 19:30
5/9 anonim válasza:
Vagy nincs jelentkező vagy nem alkalmas.
Ma épp egy sima kínaiban álltam a pénztárnál.
Ritkán járok oda,de eddig úgy tűnt talpraesett eladók vannak.
Ma két olyan kislány volt a pénztárnál, akik úgy viselkedtek,mint mi 14 éves korunkban iskola után...
Mintha nem is egy munkahely lenne.
Nagyjából 20 percig álltam sorban ketten voltak előttem.
Siralmas volt ezt látni.
Azon járt az agyam,hogy milyen jelentkezők lehettek,ha őket választották ki.
Teljesen alap dolgokat ketten nem tudtak elfogadhatóan megoldani, pedig azért nem egy agysebesz munkakör.
Ráadásul mire végeztem legalább húszan álltunk sorban.
6/9 anonim válasza:
3, hogy mi lesz? Semmi. Varunk. Elobb utobb talalunk valakit, addig meg kevesebbet szallitunk, kommunikaljuk felfele hogy ennyit birunk, neha bevallalunk tulorakat, de probaljuk a csapatot nem megfesziteni. Elobb utobb a management vagy tobb penzt ad vagy ennyi penzert kerul valaki. Tobb ezer ember dolgozik a cegnel, nem egy emberen fog mulni semmi...
7/9 anonim válasza:
Nem fedi egymást a kereslet és a kínálat.
8/9 anonim válasza:
Nem tudsz elég és/vagy elég jó munkavállalót felvenni
9/9 anonim válasza:
1-es! Nem lenne ésszerű pályakezdőt felvenni? Ez idő alatt már betanult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!