Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes rubelt venni most?

Érdemes rubelt venni most?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy szépen bedöntötték. Arra számítok, hogy az oroszok végeznek Ukrajnával hamarosan, a szankciók egy részét visszavonják,a hiszti alábbhagy és megindul a normalizálódás.

2022. márc. 7. 12:49
1 2
 11/19 Damn ***** válasza:
62%

A 2014-es Krimi haboru hatasara a rubel közel 40%-ot esett.

2021 dec-re szinte semmi elmozdulas nem volt. Ez azt jelenti, hogy 7 év alatt semmit sem javult a rubel.

Ez alapjan azt mondanam, hogy ne vegyel.

Viszont!

Nincs ket ugyanolyan helyzet, jelenleg rekord szintu a romlas. Marpedig minden mely rekordbol lesz emelkedes. Illetve szeretnem elismetelni azt a mondast ami szerintem nagyon igaz.

"Haboruban vegyel, beke idoben adj el." - hogy ez igaz lesz-e a rubelre es mennyire ez attól függ (es ez csak az en szemelyes velemenyem) hogy milyen kozel tudsz venni a melyponthoz. Biztos, hogy az elott kell venni mielott beket kotnek.

2022. márc. 9. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Kivéve ha csődöl az orosz állam és kénytelenek új devizát bevezetni vagy siman bele állnak valami szuper inflációba, mint Venezuela.
2022. márc. 9. 16:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért is gondoltam, mert annyira bóvli lett, hogy ha elbukom az sem zavarna. Viszont ha nem, akkor megérős.
2022. márc. 9. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Én is ezen gondolkoztam! Mindenesetre megéri viszont nem kell magy nyereséget remélni! Pl ha egy 200-300 ezerért bele fektetsz akkor szerintem semmi gond és max egy 2x szorzót kapsz azaz kész 400-600 ezer ! Csak lehet jövőre

Az oroszok nem hiszem hogy becsodolnek van arany tartalék illetve ásvány kincsek és földgáz

Maga az állam az gazdag csak a lakosság nem!

2022. márc. 10. 01:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Na most kövessétek meg magatokat március elejéhez képest a rubel árfolyama több mint duplájára nőtt!!! Mekkorát lehetett vele szakítani ha valaki észnél volt.
2022. máj. 19. 23:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Valamennyit sikerült vennem, mire másnap átutaltam még több pénzt már nem tudtál venni többet, eladni persze lehet.
2022. máj. 20. 12:39
 17/19 A kérdező kommentje:

Több mint hat százalékkal csaknem hétéves csúcsra emelkedett hétfőn az orosz rubel árfolyama az euróval szemben. Az eurót napi több mint hat százalékos gyengüléssel kora délután 58,75 rubelen jegyezték, ami a rubel esetében viszont 2015 júniusa óta a legerősebb árfolyamnak számít.

A dollár ellenében a rubel 4,6 százalékkal 57,47-es jegyzésre süllyedt, ami közel áll a pénteken elért, 2018 márciusa óta a legalacsonyabb 57,07 rubeles dollárjegyzéshez.

A rubel az év eleje óta már több mint 30 százalékkal erősödött a dollár ellenében az Oroszországgal szemben életbe léptetett széleskörű szankciók közepette. Az idén eddig a rubel teljesített a legjobban az amerikai devizával szemben.

2022. máj. 23. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
A háborgó előtt 3,98Ft volt 1 rubel, az elején lement 2,506Ft-ra, 2hét után emelkedni kezdett és még mindig töretlen ütemben nő, jelenleg történelmi csúcson van 6,31Ft.
2022. máj. 24. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Ideje beshortolni nem godnolod?
2022. máj. 24. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!