Érdemes rubelt venni most?

A 2014-es Krimi haboru hatasara a rubel közel 40%-ot esett.
2021 dec-re szinte semmi elmozdulas nem volt. Ez azt jelenti, hogy 7 év alatt semmit sem javult a rubel.
Ez alapjan azt mondanam, hogy ne vegyel.
Viszont!
Nincs ket ugyanolyan helyzet, jelenleg rekord szintu a romlas. Marpedig minden mely rekordbol lesz emelkedes. Illetve szeretnem elismetelni azt a mondast ami szerintem nagyon igaz.
"Haboruban vegyel, beke idoben adj el." - hogy ez igaz lesz-e a rubelre es mennyire ez attól függ (es ez csak az en szemelyes velemenyem) hogy milyen kozel tudsz venni a melyponthoz. Biztos, hogy az elott kell venni mielott beket kotnek.

Én is ezen gondolkoztam! Mindenesetre megéri viszont nem kell magy nyereséget remélni! Pl ha egy 200-300 ezerért bele fektetsz akkor szerintem semmi gond és max egy 2x szorzót kapsz azaz kész 400-600 ezer ! Csak lehet jövőre
Az oroszok nem hiszem hogy becsodolnek van arany tartalék illetve ásvány kincsek és földgáz
Maga az állam az gazdag csak a lakosság nem!

Több mint hat százalékkal csaknem hétéves csúcsra emelkedett hétfőn az orosz rubel árfolyama az euróval szemben. Az eurót napi több mint hat százalékos gyengüléssel kora délután 58,75 rubelen jegyezték, ami a rubel esetében viszont 2015 júniusa óta a legerősebb árfolyamnak számít.
A dollár ellenében a rubel 4,6 százalékkal 57,47-es jegyzésre süllyedt, ami közel áll a pénteken elért, 2018 márciusa óta a legalacsonyabb 57,07 rubeles dollárjegyzéshez.
A rubel az év eleje óta már több mint 30 százalékkal erősödött a dollár ellenében az Oroszországgal szemben életbe léptetett széleskörű szankciók közepette. Az idén eddig a rubel teljesített a legjobban az amerikai devizával szemben.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!