Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Amerikai Egyesült Államokbó...

Ha Amerikai Egyesült Államokból rendelek valamit eBay-ről, hogy lehet postán maradóra kérni?

Figyelt kérdés
Az a baj, nagyon nem értek hozzá. Szinte soha nem vagyok otthon. De a postára el tudnák érte menni. Azt tudom, hogy eBay-en magánszemélyek vannak és változó, ki mivel küldi. De mivel kell küldeni ahhoz, hogy postán maradhasson?

márc. 13. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem
márc. 14. 01:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem biztos hogy a Posta hozza. Nem tudom feltunt-e de tucat csomagkuldo szolgaltato van. A legtobbnel lehet csomagpontra kerni. Sot van olyan ahol a kezbesites napjan kuldenek egy smst vagy emailt es te magad, a kezbesites napjan kerheted a csomagpontra valo szallitast ahol te napokig felveheted..
márc. 14. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát gyakorlatilag mindegy mivel küldik, csak a posta címét írjam oda és azt, hogy posta retante?
márc. 14. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Jezusom dehogy.

A sajat cimed add meg.

Aztan a kezbesites napjan majd keresnek hogy modosithatod a cimed. Pl egy csomagpontra vagy automatahoz.

Van a telepuleseden csomagpont vagy automata? Vagy csak Posta?

márc. 14. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!