Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes rubelt venni most?

Érdemes rubelt venni most?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy szépen bedöntötték. Arra számítok, hogy az oroszok végeznek Ukrajnával hamarosan, a szankciók egy részét visszavonják,a hiszti alábbhagy és megindul a normalizálódás.

2022. márc. 7. 12:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Te hol élsz? Csak kérdezem.
2022. márc. 7. 12:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Itt. :) a kérdés szempontjából mindegy.
2022. márc. 7. 13:19
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Nézz rá a 10 éves grafikonra, jelöld meg a pontot, amikor az oroszok Krímmel bszakodtak és néz meg az az utáni szankciók után mennyire erősödött vissza a rubel az elmúlt 8 évben. A tanultak alapján alkalmazás a frissen szerzett tudásod és valaszold meg magadnak a kérdést.
2022. márc. 7. 13:30
 4/19 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz, köszi.
2022. márc. 7. 13:38
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

A "hiszti" nem hagy alább, mivel az agresszor nem egy p×csája szeletet tulajdonít el egy szuverén állam területéből, hanem egy 45 milliós ország fővárosát bombázza. Nem tudom ez feltűnt-e?

Ennek az európai szuverén országnak a területi integritását próbálja megtörni, a kormányt leváltani és bábállamot kiépíteni... az unió közvetlen tövében.

Ha ennek a "hisztinek" így vagy úgy vége lesz, szerinted minden helyreáll, olyan lesz mint "azelőtt"?

Tedd fel magadnak a kérdést... aztán tőlem vegyél rubelt... vagy amit akarsz.

2022. márc. 7. 13:41
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Azt megertem ha felmerul benned hogy shortold, demiert vennel? :))
2022. márc. 7. 13:44
 7/19 A kérdező kommentje:

Értem én a propagandát, persze a "világnak" jobb egy usa báb.

A hiszti csökkenése alatt arra gondolok, hogy európának előbb-utóbb leeseik a tantusz, hogy jobban megéri a kereskedelem, mint a mondvacsinált szankciók a "világ" kedvéért.

Nyilván ez idő.

2022. márc. 7. 13:45
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

Ja így már világos kedves kérdező.

Bocsika azt hittem értelmes ember tette fel a kérdést nem egy ruszkinyaló, orosz időket visszasíró, Putykát mentegető, nyugatellenes vadbarom.

Bocsi, szia!

2022. márc. 7. 13:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Neked is nagy az orrod? így már én is értem.
2022. márc. 7. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Eddig se volt az oroszoknak nagy vásárló ereje és csak a kőolaj/földgáz export a fájó pont.

Vagy milyen tantusz? Adidas részvényt nem vennék de Oroszország eléggé b oldal már.

Vagy az az évi 12 db G Merci, ami megüti majd a világ gazdaságot, amit az oligarchák importalnak?…

Ha nem lenne atomja, senkit sem érdekelne..

2022. márc. 7. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!