Érdemes rubelt venni most?

A "hiszti" nem hagy alább, mivel az agresszor nem egy p×csája szeletet tulajdonít el egy szuverén állam területéből, hanem egy 45 milliós ország fővárosát bombázza. Nem tudom ez feltűnt-e?
Ennek az európai szuverén országnak a területi integritását próbálja megtörni, a kormányt leváltani és bábállamot kiépíteni... az unió közvetlen tövében.
Ha ennek a "hisztinek" így vagy úgy vége lesz, szerinted minden helyreáll, olyan lesz mint "azelőtt"?
Tedd fel magadnak a kérdést... aztán tőlem vegyél rubelt... vagy amit akarsz.

Értem én a propagandát, persze a "világnak" jobb egy usa báb.
A hiszti csökkenése alatt arra gondolok, hogy európának előbb-utóbb leeseik a tantusz, hogy jobban megéri a kereskedelem, mint a mondvacsinált szankciók a "világ" kedvéért.
Nyilván ez idő.

Ja így már világos kedves kérdező.
Bocsika azt hittem értelmes ember tette fel a kérdést nem egy ruszkinyaló, orosz időket visszasíró, Putykát mentegető, nyugatellenes vadbarom.
Bocsi, szia!

Eddig se volt az oroszoknak nagy vásárló ereje és csak a kőolaj/földgáz export a fájó pont.
Vagy milyen tantusz? Adidas részvényt nem vennék de Oroszország eléggé b oldal már.
Vagy az az évi 12 db G Merci, ami megüti majd a világ gazdaságot, amit az oligarchák importalnak?…
Ha nem lenne atomja, senkit sem érdekelne..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!