Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Billingo elektronikus számla...

Billingo elektronikus számla programban mennyi időbe telik míg átmegy e-mail címre egy számla?

Figyelt kérdés
A vállalkozó állítja hogy kiállította ma délután 5 körül a számlát. Nekem viszont mégsem érkezett meg az e-mail címemre. E-mail címet újra egyeztettük abban nincsen hiba.

2022. febr. 21. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet meg sem érkezik, orrom előtt állított ki számlát (én írtam be az email címemet), a nav számlázóban láttam, emailre sose ért oda
2022. febr. 21. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint 1-2 perc. Spamben is nézd, hátha.
2022. febr. 21. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos a spam mappában sincs.

Állította ma este hogy ki van állítva. Mondott számlaszámot adatokat stb. Azt mondta neki a kiállított és kifizetett számlák között szerepel.

Nem értek a programhoz de nekem fura, hogy nem jön át ennyi idő alatt. :(

2022. febr. 21. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én többszáz számlát állítok ki billingoval havonta, kivétel nélkül mindegyik célbaért eddig. Nem lehet, hogy elgépelte a mail címedet vagy hasonló? A billingonál az értesítési reportnál nézze meg, hogy miket ír ki.
2022. febr. 21. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kiállította töltse le és küldje el emailben csatolva vagy rakja fel Driveban és ennyi, ha annyira nem megy át. De szerintem kamuzik. Sose volt gondom a Billingoval.
2022. febr. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!