Patkánymajom10 kérdése:
Hogy működik a bérbeadás (elektronikus eszköz) magánszemélyként?
Figyelt kérdés
Sok DJ csinálja hogy a saját pultját bérbe adja. Kell hozzá külön szerződés? Esetleg valami biztosítás? Kauciót nem kerhetek el sokat mert akkor nem vinné senki.2021. dec. 19. 07:34
1/5 anonim válasza:
Egyszerű esetben a te motyód van a főhelyeden, azon játszanak a kicsik úgy, hogy a hely a pénzük egy jó részét vonja cuccbérletre neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értjük egymást. Van egy szettem fel szeretném rakni az internetre (például) hogy kiadó dj pult. Megkeres engem xy hogy szeretné kibérelni.
Hogyan tovább?
Mi a garancia arra hogy nem fogják ellopni illetve ha ellopják megtéríti e nekem valaki (biztosítás? )?
2021. dec. 19. 18:26
3/5 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy nem látsz ilyen hirdetést.
4/5 A kérdező kommentje:
Többször láttam. Ezért a kérdés.
2021. dec. 20. 18:36
5/5 anonim válasza:
Jó, nyilván ha apának kintlevőségkezelő cégei vannak, az picit tudja árnyalni a helyzetet, de csupasz seggre szerintem nem ott kéne indulni, hogy 1db értékes cuccot csak úgy bérbe akarsz adni. Túl nagy a kockázat. Nagyban rögtön másabb lenne, mert a kockázatviselésed egy részét viszonylag jó biztosítással lerázhatnád magadról, de még az is csak akkor éri meg, ha már az elején is be tudsz nyelni egy-két jól sikerült behúzást. Mindent egy lapra stratégia biztosítás nélkül szerintem full no-go.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!