Egyetemisták! Hogy csináljátok? Miből van pénzetek?
Figyelt kérdés
Hogyan tud dolgozni/ miből él az,aki egész hèten az egyetemen van? Hétfőtől péntek estig iskolában vagyok. Késő esténként és hétvégén szoktam alkalmi munkákat vállalni, de nem titok, hogy kenyérre nem elég így a keresetem. Teljesen külön élek már egy ideje a szüleimtől,nem támogatnak és nem is várom el. Van három testvérem,aki még velük él. Van diákhitelem,mert anèlkül nem tudnék kifizetni egy albérletet, viszont nagyon sok adóságot sem szeretnék csinálni magamnak. Csak hát jelenleg nem látok más lehetőséget. Teljesen a minimumon élek,nem költök semmire a létszükségleteken kívül. Kitűnő tanuló vagyok, a legmagasabb ösztöndíjat kapom, de sajnos elég kevés az is. Aki hasonló cipőben van.. Ti mit csináltok?
De igen, írtam is fentebb, hogy hétvégén és alkalmanként hétköznap esténként dolgozom
2022. febr. 11. 09:18
12/16 anonim válasza:
hát pedig ennél többet nem tudsz tenni sajnos, neked is 24 órából áll egy nap és valamikor pihenni is kell
egyébként a legtöbb embernek vagy kevesebb órája van, mint neked és dolgozik mellette, vagy pedig a szülei támogatják
(engem pl támogatnak kb 20ezerrel havonta és mellé kapok tanulmányi ösztöndíjat, meg szoctámot, amikor nem volt szoctámom, akkor még 50ezret adtak, abból pont kijött a kaja és ha ügyesen osztottam be egy kis szórakozás is, de én is olyan egyetemen tanulok, hogy dolgozni mellette esélytelen)
Én orvosira járok, nem dolgozok mellette . Otthon lakom még, havi 20.000-t kapok a szüleimtől+ tanulmányi ösztöndíj .( mondjuk vicc, most havi 12300 fogok kapni, jó átlagra😅)
Hogy hogy nem kapsz szoc.támot? Nálunk elég sokan ki tudják sakkozni, hogy kapjanak.( Én nem szorulok rá , a szüleim is undorítónak tartják azt , hogy így kijátsszák sokan a rendszert.)
2022. febr. 26. 11:04
16/16 anonim válasza:
Hàt itt kulfoldon az egyetemistak szexhirdetest tesznek fel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!