22-24 évesek mennyi vagyonotok van?
Figyelt kérdés
Gondolom itt ingatlanra, autóra pénzre. Melyik mekkora értéket képvisel?
Vagy egy ismerősöm akinek 23 évesen van 2 ingatlanja több autója, illetve nagyon sok pénze.
Nekem meg csak egy autóm van aminek nincs nagy értéke.
2022. jan. 28. 12:26
11/20 anonim válasza:
Na mar megint te... Anyad fasze nezegeti masok bankszamlajat?
12/20 anonim válasza:
#10 márpedig ha nem a szüleitől van a pénze, akkor vagy nagyon nagy zseni, és profin visz egy saját céget, amit ő alapított (ezen azért csodálkoznék), vagy ami valószínűbb, hogy simán csak beült a készbe, a szülei, rokonai cégébe, amit ők csináltak. Általában ez van. Így valszeg a vagyon is onnan van.
13/20 anonim válasza:
Igen, 23 évesen "vendéglátó üzlete" van (jelentsen ez bármit is) saját erőből, ami már kiterelt neki 2 ingatlant meg több autót. Teljesen hihető forgatókönyv.
14/20 anonim válasza:
Annyi idősen épp mínuszban voltam, több tízezerrel lógtam az egyetemnek kredittúllépés miatt. :D
15/20 anonim válasza:
Kb 3,5 millióm, úgy, hogy dolgoztam először diákmunkákat, majd lassan 3 éve főállásban. De ez nem könnyen gyűlt össze, mert mindenen spórolnom kellett és a lakhatásomat is fizetni kell. Sajnos diplomám, meg jó fizetésem sincs, szóval ehhez viszonyítva büszke vagyok magamra. De ha azt nézem, hogy egy garzon lakás ára is mennyi, úgy érzem semmit sem ér, pedig sok munka és spórolás van benne.
16/20 anonim válasza:
300 ezer ösztöndíjakból spórolva
valamennyivel kevesebb diákmunkából
egy lakás örökölve
250 ezer diákhitel (egy félév tandíja)...
17/20 anonim válasza:
A másik kérdésednél nem kaptad meg a buksi simit amire vártál és feteszed most mégegyszer hátha valaki együtt érez veled?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Remélem hétfőn már a felmondásával várják a pletykás anyádat.
18/20 anonim válasza:
Semennyi, ha volt pár százezrem, akkor is költenem kellett valamire
19/20 anonim válasza:
Ird mar ki hogy anyad hol dolgozik, meg szeretnek gyozodni rola hogy marad ideje rad is
20/20 anonim válasza:
Amennyit anyámék hozzámvágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!