Mekkora vagyonotok van, ill. hány évesen? 10M alatt ne írjatok!
Ingatlan, kp, befektetések, stb. Természetesen nettóban, az esetleges hitelek levonása után. Miből lett?
Minden azt írja, hogy gyakorira csak unatkozó csórók járnak, szerintem ez nem igaz.
Egy házunk van, amire ugyan költöttünk 18 milliót vételárral együtt, de eladható értéke kb 14-15 millió, de van rajta 4 millió ft hitel, így ennek a nettó értéke kb 10 millió ft. Ezzel felül kb 2 millió ft megtakarításunk van. De mivel ez a férjemmel közös vagyon, így nem tudom, hogy egyáltalán jogos-e, hogy ide írtam. Egyébként én nem érzem, hogy hű de gazdagok lennénk. Nem vagyunk csórók, de azért hasra sem esek ettől a vagyontól.
Munkából szedtük össze ezt a pénzt, illetve 2,5 millió ft-ot a férjem örökölt, a szüleim pedig 2 milliót adtak, mert 15 éven át raktak egy megtakarítást nekem.
Férjem 28, én 26 éves vagyok.
Egy 20 milliós lakás fele (el is menne annyiért, de nem akarjuk eladni, hiszen csak tavaly vettük), plusz kb 4 milliós megtakarítás. Autó van, 10 éves, de semmi baja.
Munkából félretett pénzből van minden, 12-13 év alatt gyűlt össze, és kamatozott. A lakás másik felére valót megörökölte az asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!