Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 23-24 évesen mennyire késő...

23-24 évesen mennyire késő felépíteni az élete a semmiből?

Figyelt kérdés

18 éves korom óta sajnos csak vegetálok. Amíg mások az életüket építették, szakmát szereztek, addig én nem igazán csináltam semmit.

Szeretnék én is jó munkahelyet, akár Ausztriában is, németül beszélek.

Igazából semmim sincs, se autó, se megtakarítás, semmi.

Van még valami esély, hogy lesz valamim egyáltalán?

2016. júl. 3. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Sosem késő! Bár én egész életemben tanultam, dolgoztam, egy üzleti bukta miatt 40 évesen tartok ott, hogy semmim sincs, csak adósságom, mégsem adom fel.
2016. júl. 3. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Persze, még fiatal vagy nem késő kezdeni valamit magaddal. Szerezz egy szakmát és hajrá.
2016. júl. 3. 14:08
 3/6 anonim válasza:
60%

Van de attól függ hogy mennyire vagy elszánt!

Meg hogy milyen életszinvonalra vágysz?

2016. júl. 3. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Szeretnék elmenni nyaralni(tengerpart maximum, nem egzotikus országok), szeretnék jó autót, motort és sportolni, síelni esetleg egyszer-egyszer elmenni.

Gyereket nem akarok, szóval arra nem menne el pénz.

2016. júl. 3. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
mégse kell a semmiből építkezni ha beszélsz németül.
2016. júl. 3. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
23 évesen még egy főiskolán lébecoltam, amivel aztán nem kezdtem semmit, szóval abszolút nem vagy elkésve. Nincs olyan kor, amiben el lennél késve, ez csak társadalmi beidegződés, hogy x évesen ezt és ezt kell elérned.
2016. júl. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!