Van ma esély ismerősök és erős szülői hátszél nélkül, teljesen önerőből sikeres karriert felépíteni?
"Azt látom, hogy ma minden sikeres fiatal azért az, mert a szülei tehetősek és tálcán nyújtották át nekik a lehetőséget, amiért egy keresztbe gazszálát nem tettek."
Rosszul látod.
Nem.
Az lottó is lehetséges mégis kevesen találják el. Jó háttér és kapcsolatok nélkül ebben az országban nem fogod vinni semmire. Hacsak nem tudsz valami olyat amit más nem vagy nem találsz fel valami olyat amire marha nagy igény van.
Azért kíváncsi lennék hogy akik szerint lehetséges azok mire vitték.
0 szülői segítséggel csináltam, de ez mondjuk hazugság, mert megkaptam azt a lehetőséget a családomtól, hogy egyetemre járhattam, viszont klasszikus értelemben vett segítséget (kocsi, lakás, pénz, munkahely) nem kaptam.
Most van kocsim, jó lakásom, jó munkám és fizetésem, tehát igen, meg lehet csinálni, kétségkívül sokkal nehezebb, mintha a segged alá tolják, és neked csak a rezsit meg a benzint kell fizetned, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!