22-24 évesek mennyi vagyonotok van?
Figyelt kérdés
Gondolom itt ingatlanra, autóra pénzre. Melyik mekkora értéket képvisel?
Vagy egy ismerősöm akinek 23 évesen van 2 ingatlanja több autója, illetve nagyon sok pénze.
Nekem meg csak egy autóm van aminek nincs nagy értéke.
2022. jan. 28. 12:26
2/20 anonim válasza:
És az ismerősöd mit dolgozik? Gondolom semmit, hanem papa adta a pénzt.
3/20 anonim válasza:
Jó kis diákhitelem volt. Azóta visszafizettem és pár százezres megtakarításom van, de kb csak arra lenne elég, hogy ha gyorsan állást kell váltani ne dögöljek éhen.
4/20 anonim válasza:
4 lakásom 2 kastélyom , 8 autóm
igaz csak 19 éves vagyok, ja és mindent önerőből értem el
5/20 anonim válasza:
1 repulo, 2 tesla es 1 haz budan es 1 lakas a belvarosban.
Privatot nem kerek
7/20 anonim válasza:
2 galaxis, 4 kvazár, 3 feketelyuk tulajdonosa voltam ennyi idősen.
8/20 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy ez mennyire számít jónak, vagy nem, én 25 éves vagyok, még a szüleimmel élek, egyetemet most kezdtem el levelezőn, 21 éves korom óta dolgozok, mert először nem tudtam hova menjek. Így, hogy itthon vagyok, beadok a rezsibe, de másra nem költök, max néha buli meg ruha. Így van pár év alatt 1,5 millió félretett pénzem. Ez nem tudom ennyi évesen jónak számít-e a mai világban, de ha önfenntartó lennék nyilván jó, ha 600 ezret félre tudtam volna tenni ennyi idő alatt.
9/20 anonim válasza:
Diákhitelből megvettem az első házam.
Megforgattam. Aztán lett 6 lakásom, ebből 5-öt kiadok.
Egy suzuki swift sportom van.
Meg kettő AI-s szexbabám. Darabja 2.5 milla volt. Csodálatosak.
10/20 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem a szüleitől van neki pénze. Elvileg vendéglátó üzlete van.
2022. jan. 28. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!