Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő után évül el a...

Mennyi idő után évül el a UPC-s tartozás ?

Figyelt kérdés
Négy évvel ezelőtt a volt párom hatása alatt , felvettem neki a UPC-nél egy előfizetést , korlátlan nettel , korlátlan hívással , ez akkor havi 7 ezer forint volt. Nemrégiben kuldtek egy csekket , 50 ezer forintról , hiába beszéltem a sráccal akkor még , nem fizette az előfizetést. Mennyi idő után évül el az ilyesmi ? Jelenleg nincs 50 ezrem erre, beszélni a sráccal pedig bem tudok. Mi lehet e leghosszabb következmény, ha bem fizetem be ?

2022. jan. 18. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem fog elévülni, ha időről időre értesítenek
2022. jan. 18. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy még mindig él az a szerződés? Mi a szarért nem bontottad fel?
2022. jan. 18. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Felbontottam már a szerződést, csak én úgy tudtam fizetve van ,. Az ideiglenes lakcimre küldtek a levelet, tehát csak tartozás van , szerződés már nincs.
2022. jan. 18. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Végrehajtóhoz kerül, ott felhízik az adósság és a fizudból levonják majd.
2022. jan. 18. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha most kifizeted és megpróbálod leverni a srácon. Később csak több lesz az adósság!
2022. jan. 18. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha van tartozásod nem engedik felbontani a szerződést. Itt valami bűzlik!
2022. jan. 18. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek 1 év az elévülési ideje, lehet már el is évült. A fizetési felszólítás már nem szakítja meg az elévülési időt.
2022. jan. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!