SOS!A végrehajtónak van-e kötelezettsége az adós felé, vagy csak annyi, hogy néha kimutatást küldjön a tartozás összegéről, és a munkadíjáról?
Ugyanis kezességet törlesztek 15 éve, a letiltási végzésen kívül egyéb nincs a birtokomban, gondolok arra, hogy akinek kezességet írtam alá, annak az ügyében milyen intézkedéseK folynak, esetleg lezárultak?! Kérvényemre sem válaszoltak a 15 év alatt,
(Ugyanis kb a 4.végrehajtó adta át egymásnak az ügyet=viszik a pénzem) csak a behajtást végzik és időnként az orrom alá dörgölnek egy-egy kimutatást a legombolt pénzről.
Ugye voltak/vannak olyanok, akik kezesség miatt eldobták az életüket...? biztos voltak, vannak és lesznek
A kezességnek pont az az értelme, hogy a hitelezőnek ne kelljen a hitelt felvevő után kajtatni, ha nem fizet.
Semmit nem csinálnak vele. Te törlesztesz, mert kezességet vállaltál.
Neked kell megpróbálnod behajtani a pénzedet az adóson
3. mert nem tudnám kifizetni a perköltséget. pl
amúgy a vh. nálam=dögkeselyű v hóhér
a kezes egy jóhiszemű barom
a gyilkos az csak gyilkos. leüli a meleg börtönbe, kiképzi magát, lsd. wiskys, aztán röhög a világba
5. ha h...e vagy, nem tudsz értőn olvasni, akkor neked sincs fingod, mit írogatsz. Ha unatkozol keress más felületet a próbálkozásodhoz
ÉN! tudom, mit írok, más hiányossága nem az én dolgom.
Latszik egy penzugyi analfabeta vagy, miert mesz el kezesnek ha leirod hogy hitelkeptelennek adott hitelbe :)
Szóval van egy hozzad hasonlo analfabeta aki megkert teged marhat hogy legyel kezese, es meg mas a hibas? Szerined a hitelt ado keresi az embereket vagy forditva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!