Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kértem a navtól ilyen autresz...

Kértem a navtól ilyen autresz fizetési halazstást de nem igazoltak vissza semmit. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Volt benne kata, tb, minden, és küldtek levelet hogy végrahajtásra küldik. Befizettem a nagyrészét viszont maradt 89e még amire kértem 2 hónap halsztást 1 hete, de nem igazoltak vissza meg semmi. Ezen az onya.nav.gov.hu-n kértem

2021. dec. 28. 01:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
1 hete? Nem tudom feltűnt e, de karácsony volt. Ilyenkor mindenhol szabadsagolasok és szünet van. Mit akarsz egy hét után?
2021. dec. 28. 01:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Az is igaz :D
2021. dec. 28. 01:51
 3/3 anonim ***** válasza:
93%

NAV-nál nincs megállás. Ott határidők vannak, amiket tartaniuk kell. A kérelem elbírálási ideje 30 nap.

Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor ügyfélkapun keresztül tartják Veled a kapcsolatot, tehát oda fogják kihelyezni a döntésről készült határozatot. Ha automatikus részletfizetést kértél (ott nincs halasztás) és 2021-ben még nem nyújtottál be ilyet, és 1 millió alatti a hátralékod, akkor a kérésednek helyt fognak adni. Az értesítésig türelem...

A 30 napból még alig 1 hét telt csak le.

2021. dec. 28. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!