Csak szerintem van vagy lesz nagy gond a világban? hogy fogunk így megélni? Nélkülöznünk kell?
Figyelt kérdés
A tojás, a hús, a zöldségek, a gyümölcsök ára csak növekszik. A benzin ára szintén folyamatosan növekszik, majd lehet egyszer benzin sem lesz már kapható. A ruhák árai szintén drágulnak. Minden drágul. A globalisták azt akarják az emberek kipusztuljanak, vagy miért csinálják ezt?2021. okt. 27. 23:05
4/22 anonim válasza:
Én már eleget láttam Londonban az elmúlt pár évben. Az emberek képesek összeverni egymást a wc-papírért egy jelentéktelen koronavírus miatt és harcba szállni a benzinkutakon mikor mindenki tudja, bőven van benzin.
Mi lesz ezekkel a pànikolókkal amikor igazi ok lesz a pánikra?
Márpedig ez az ok előbb-utobb eljön, úgyhogy nem jósolok szép jövőt.v
5/22 anonim válasza:
persze 4-es a románok is ezt a "jelentéktelen" koronavírust nyögik..
6/22 A kérdező kommentje:
Romániaban már sok helyen a fűtést is kizárták.
2021. okt. 27. 23:24
7/22 anonim válasza:
#5 mi köze volt a wc-papir pánikban a koronavírushoz?
Még amilyen elvetemült én kezdték gondolkozni a koronavírusról az emberek félelmetes belegondolni mi lesz veletek ha nem kapjátok meg az aktuális legújabb vakcinát mert a pánik lerohasztja a gazdaságot. Emberek halnak majd a szarjaitokért sorbaállás közben
8/22 anonim válasza:
Már évtizedek óta gond van a Világgal! Illetve, az emberekkel, ahogy működnek benne…
9/22 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem is aggasztó. Örülnék, ha valaki tudna erre érdemben válaszolni.
10/22 anonim válasza:
Nyugalom, nem afrikában élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!