Hogy lehet ezt a helyzetet kezelni? Tanácstalan vagyok, bármi tipp jól jönne.
Már gondolkodtam azon egy jó ideje, hogy kiírjam ezt a kérdést vagy ne. Anyám adta meg azt a löketett, hogy "na akkor most kiirom és kérek tanácsokat". Megpróbálom röviden, lényegre törően leirni a problémát.
Úgy kezdődött, hogy az egyik nagyszülőm kórházba került egy baleset miatt még kora tavasszal. Majd a múlthéten kiderült, hogy áttétes daganata van az agyában, ami miatt nem tud járni. Nos, anyám kijelentette, hogy ha valami baja lesz nagypapának, akkor megöli magát. Itt jöttek a családi problémák...nos hiába próbáltunk vele beszélni a múltkor tesómmal, csak rá vágta, hogy nem lesz öngyilkos és mosolygott. Majd tegnap, felvetettem, hogy keressen fel egy pszichológust azt mindenki elkezdett mosolyogni, mintha én lennék a rossz. Meg csak annyit mondott rá n.apám, hogy rosszabb lenne azt ugyan úgy vigyorogtak tovább mintha mi sem történt volna.
Ezt hogy lehetne kezelni? Bármi tanács jól jönne, nagyon kétségbe vagyok esve, már azon gondolkodom, hogy felkeresek saját magamnak egy pszichológust...
Szia! Ülj le vele beszélni mond meg hogy amit mondott téged nagyonmegijesztett es nem szeretned ha bármi baja lenne. Egy gyereknek nem szabadna ilyet hallania a szüleitől.
Remélem segítettem :) sok sikert és ne izgulj csak legyél őszínte és kérd őt ugyan erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!