Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek pénzt karácson...

Hogyan keressek pénzt karácsonyig?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hogyan kereshetnék némi pénzt karácsonyig. Munkám nincsen, mivel mozgáskorlátozott vagyok. A bank pedig kilőve, mivel nem tudnám visszafizetési. A 3 éves fiammal élek együtt, rokon pedig nincs, aki tudna adni. Ami a legfontosabb, hogy a számlákat se tudom befizetni, így is sok a tartozás (az internetet és az áramot egyszer már kikapcsolták) , a fiamnak pedig szeretnék valamilyen ajándékot venni karácsonyra. A rokkantsági jóformán semmire sem elég. Van valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm!

2021. dec. 4. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Rosszlanyok
2021. dec. 4. 20:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok..
2021. dec. 4. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
rosszlanyok.hu/fiuk
2021. dec. 4. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Plazmaadás
2021. dec. 4. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire nincsen pénz akkor nem fontos , hogy legyen ajándék .
2021. dec. 4. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen problémáid vannak, ne vegyél ajándékot a gyereknek. 3 éves, valószínűleg már jövőre sem fog emlékezni rá, hogy egyáltalán volt karácsony. Most indultak be a rendes téli hidegek minden nap mínuszokkal, inkább azzal foglalkozz, hogy karácsonyig ne fagyjatok halálra vagy éhen.

Csodák meg nincsenek, amiből ilyen rövid távon pénz lesz, azzal már most rendelkezned kellene.

2021. dec. 4. 20:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Na igen, elsősorban a számlákat kellene befizetni, nem szeretném, hogy megint lekapcsolják az áramot. Az ajándék másodlagos.
2021. dec. 4. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Plazmaadással alkalmanként 6-7 ezret kapsz, 4 alkalommal simán mehetsz karácsonyig
2021. dec. 4. 21:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, de sajnos betegségeimből kifolyólag nem adhatok vért
2021. dec. 4. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek anyja hol van?
2021. dec. 4. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!