Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi az a passzív bevétel...

Mennyi az a passzív bevétel ami mellett nem dolgoznál többet?

Figyelt kérdés

Havi rendszeres passzív bevétel, ami mondjuk évente növekedik az infláció mértékével. Saját lakás adott, albérletre nem kell költeni.

Mivel töltenéd a felszabadult idõt?

2022. jan. 16. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Én dolgoznek, mert ertelmes tevekenyseg nelkül nincs ertelme az életnek.
2022. jan. 16. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Havi fix netto 2M lenne az az összeg amikor már átszervezném az életem és csak irányítanám a vállalkozásom.

Nem tudok nem dolgozni.

2022. jan. 16. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
200 e HUF elég.
2022. jan. 16. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Èn mondjuk nettó 400-500 esetèn csak annyit vállalnèk pluszban, amit kènyelmesen megcsinálok, de dolgoznèk.

Jelenleg egy ilyen bevètelű főállás mellett vállalkozok, hogy jussak is a kertes házak irányába, de mèg messze a cèl ès nem könnyű.

2022. jan. 16. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
500e
2022. jan. 16. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Az első válaszolóval értek egyet. Ismerek nagyon gazdag embereket, és mindenki dolgozik, igaz nem alkalmazottként.
2022. jan. 16. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én havi 500 ezer mellett nem dolgoznék, de valamennyit önkénteskednék akkor valami általam kedvelt ügynek, faültetés, madármentés, gyerekekkel tanulás, egyéb szociális vagy kreativ dolog
2022. febr. 5. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
1 millió nettó passzív bevétel mellett egy percig se dolgoznék tovább.
aug. 24. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!