Mennyi az a passzív bevétel ami mellett nem dolgoznál többet?
Figyelt kérdés
Havi rendszeres passzív bevétel, ami mondjuk évente növekedik az infláció mértékével. Saját lakás adott, albérletre nem kell költeni.
Mivel töltenéd a felszabadult idõt?
2022. jan. 16. 15:07
1/8 anonim válasza:
Én dolgoznek, mert ertelmes tevekenyseg nelkül nincs ertelme az életnek.
2/8 anonim válasza:
Havi fix netto 2M lenne az az összeg amikor már átszervezném az életem és csak irányítanám a vállalkozásom.
Nem tudok nem dolgozni.
4/8 anonim válasza:
Èn mondjuk nettó 400-500 esetèn csak annyit vállalnèk pluszban, amit kènyelmesen megcsinálok, de dolgoznèk.
Jelenleg egy ilyen bevètelű főállás mellett vállalkozok, hogy jussak is a kertes házak irányába, de mèg messze a cèl ès nem könnyű.
6/8 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet. Ismerek nagyon gazdag embereket, és mindenki dolgozik, igaz nem alkalmazottként.
7/8 anonim válasza:
Én havi 500 ezer mellett nem dolgoznék, de valamennyit önkénteskednék akkor valami általam kedvelt ügynek, faültetés, madármentés, gyerekekkel tanulás, egyéb szociális vagy kreativ dolog
8/8 anonim válasza:
1 millió nettó passzív bevétel mellett egy percig se dolgoznék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!