Miért nem tiltják be a bitcoint és társait? Mi értelme van? Van aki elhiszi hogy valaha ez felváltja a valódi pénzt?
Figyelt kérdés
Szerintem esélytelen. Főleg hogy kiszámíthatatlan. Senki nem fogja ebben kérni a fizetését. Ez csak arra volt jó hogy bűnözők meg senki házi munka kerülök gazdagodjanak. Bár azt is mondják elértéktelenedik hamarosan.2021. dec. 26. 22:00
31/56 anonim válasza:
Hagyd már abba, ha hülye vagy, légyszi.
32/56 A kérdező kommentje:
Ezek tények nem vagyok hülye utánna lehet olvasni. Összességében nagyon káros a világra a bitcoin. És erősen gondolkodom rajta hogy levelet kéne írni Orbannak, szépen megfogalmaza érvekkel alátámaszva hogy tiltsa be ezt most már. Azt hogy nem ismeritek el attól még káros.
2021. dec. 27. 10:41
33/56 anonim válasza:
Nem tudom eldonteni, hogy troll-e a gyerek, vagy komolyan gondolja :)
34/56 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolom. Olvassatok utánna, minden igaz amit mondok.
2021. dec. 27. 10:43
35/56 anonim válasza:
Te tényleg nem fogod fel, hogy készpénzzel sokkal sokkal könnyebb bármi törvénytelent tenni?
36/56 A kérdező kommentje:
Csak nem interneten ugyebár. És a többire mi a kifogás?
2021. dec. 27. 11:43
37/56 anonim válasza:
Nem interneten, de akinek esze van, nem is ott csinálja ezen a szinten.
Mire kell még kifogás, amit nem cáfoltunk meg többször is?
38/56 anonim válasza:
Ugy erzem ez csak egy vesztes jajveszekelese mert lemaradt a bulirol de tul hulye hogy rajojjon hogy meg el se indult a zene...
39/56 A kérdező kommentje:
37. Környezet szennyezés a banyaszattal ugyebár. Dragulasok a bányászat miatt. Stb. Csak árt nem használ, szerintem.
2021. dec. 27. 11:59
40/56 anonim válasza:
#37: Környezetvédelem: A fiat pénzeket is elektronikusan mozgatják nagyrészt már, elektronikusan tárolják stb. A nyomtatott/vert pénzeket is elő kell állítani, annak nem csak elektromos áram, hanem alapanyag költsége is van, ami még több, továbbá ahhoz infrastruktúra is kell (a gyártáshoz, szállításhoz, megőrzéshez stb.). Sőt az elvesztéssel is szennyezi a környezetet, valamint a kibocsátott pénzek cseréjénél a megsemmisítéssel is.
Következő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!