Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem tiltják be a bitcoin...

Miért nem tiltják be a bitcoint és társait? Mi értelme van? Van aki elhiszi hogy valaha ez felváltja a valódi pénzt?

Figyelt kérdés
Szerintem esélytelen. Főleg hogy kiszámíthatatlan. Senki nem fogja ebben kérni a fizetését. Ez csak arra volt jó hogy bűnözők meg senki házi munka kerülök gazdagodjanak. Bár azt is mondják elértéktelenedik hamarosan.

2021. dec. 26. 22:00
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Értem hogy működik, csak hülyeség egyszerűen. Már szerintem ott is be tiltották ahonnan származik. Nagyon sok országban. Mellesleg biztos nem keresel rajta annyit. Vagy ha igen azt úgyis el fogod veszíteni most már nem lesz még értékesebb a bitcoin. 19-es neked meg csak annyi hogy írni se tudsz, de okoskodsz.
2021. dec. 27. 08:31
 22/56 anonim ***** válasza:
80%

Az en joslatom pedig hogy BTC 100k, ETH 10k fole megy 22-ben. De én még ezeknél is izgibb coinokba fektettem.

Mellette persze vannak reszvenyeim is, de nem lehet ignoralni a kripto piacot ami evi 10-20-50x hozamokat ad.

2021. dec. 27. 08:55
 23/56 anonim ***** válasza:
92%

Hagyományos pénzzel semmi gond nincs?

Azért nem lehet esetleg drogot venni?

Pont, hogy az ilyen sötét alja nép, aki azt se tudja eszik-e vagy isszák a crypto-t, kp-ért dolgozik feketén és abból vásárol feketén.

Akkor már inkább a fiat pénzeket kellene betiltani és csak és kizárólag crypto-t használni (tudom, technikailag ez még nagyon messze van, talán meg sem valósulhat soha)

2021. dec. 27. 09:05
 24/56 anonim ***** válasza:
82%

Istenem, amikor már mindenki olt, még mindig képes vagy egy olyan kommentet írni ami 4 sor, és nagyobbnál nagyobb hülyeségek, első nekifutásra magadtól megcáfolható állításokat tartalmaz...

Mi az hogy biztos nem keres rajta annyit?

Mi az hogy betiltották ott ahol származik? Azt sem lehet tudni honnan származik...

Mi az hogy úgyis el fogja bukni? Nyilván hozamot ér el, és azt kiveszi, meg már kivett egy csomót...

Mi az hogy nem lesz még értékesed? Lövésed nincs arról mi ez, és mire lesz jó.

2021. dec. 27. 09:05
 25/56 anonim ***** válasza:
90%

Kerlek ne csak mantrazd hogy hany orszagba tiltott, ird be ide hogy melyik orszagban es a banyaszat, a hasznalat vagy mi tiltott. Illetve azt is hogy hany orszagba hivatalos fizetoeszkoz....

Jol latszik hogy a vilag nagy resze elfogadja a cryptokat, es egyre nagyobb a nyitottsag felejuk es nem forditva. Ha ezt nem latod vagy nem fogadod el akkor rosszul ulsz a lovon

2021. dec. 27. 09:09
 26/56 anonim ***** válasza:
86%

"Számos országban mégis be lett már tiltva. Akkor annyira csak nem jó."

Nincs más hátra, Kínába kell költöznöd!

2021. dec. 27. 09:20
 27/56 anonim ***** válasza:
86%
Már megbocsáss, talán előbb a kábítószert kellene betiltani. Nem? Vagy de?
2021. dec. 27. 09:21
 28/56 A kérdező kommentje:
Az csak egy példa volt nem akarok drogot venni. De valódi pénzzel veszélyes ha nem személyesen veszed. Ezzel a bitcoinnal viszont mindenféle szemetseget lehet. Mert azt úgysem nézik mit veszel vele meg mi csinálsz. Szóval illegális dolgokra tökéletes. Általában ha valaki lop bitcoint móndjuk egy hacker, azt elő kerítik, de egyébként szabadon használható mindenféle rosszasagra. Akár még egy 16 éves is ha bitcoinhoz jut a jó isten tudja csak miket tud vele igénybe venni.
2021. dec. 27. 10:10
 29/56 anonim ***** válasza:
80%

21

Az elmúlt egy hétben kerestem rajta 210 ezret és valóban gyengus hét volt.

2021. dec. 27. 10:12
 30/56 A kérdező kommentje:
Például sötét weben szinte bármit megkapsz butcoinnal, akár még ha gyerek vagy akkor is. Nagyon nem előnyös a világ számára. A bányászat pedig környezet szennyezés, jobban szennyezi a bolygót mint bármi. Videokártya meg minden szar drágulás is ez miatt van ráadásul!!
2021. dec. 27. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!