Miért nem tiltják be a bitcoint és társait? Mi értelme van? Van aki elhiszi hogy valaha ez felváltja a valódi pénzt?
Az en joslatom pedig hogy BTC 100k, ETH 10k fole megy 22-ben. De én még ezeknél is izgibb coinokba fektettem.
Mellette persze vannak reszvenyeim is, de nem lehet ignoralni a kripto piacot ami evi 10-20-50x hozamokat ad.
Hagyományos pénzzel semmi gond nincs?
Azért nem lehet esetleg drogot venni?
Pont, hogy az ilyen sötét alja nép, aki azt se tudja eszik-e vagy isszák a crypto-t, kp-ért dolgozik feketén és abból vásárol feketén.
Akkor már inkább a fiat pénzeket kellene betiltani és csak és kizárólag crypto-t használni (tudom, technikailag ez még nagyon messze van, talán meg sem valósulhat soha)
Istenem, amikor már mindenki olt, még mindig képes vagy egy olyan kommentet írni ami 4 sor, és nagyobbnál nagyobb hülyeségek, első nekifutásra magadtól megcáfolható állításokat tartalmaz...
Mi az hogy biztos nem keres rajta annyit?
Mi az hogy betiltották ott ahol származik? Azt sem lehet tudni honnan származik...
Mi az hogy úgyis el fogja bukni? Nyilván hozamot ér el, és azt kiveszi, meg már kivett egy csomót...
Mi az hogy nem lesz még értékesed? Lövésed nincs arról mi ez, és mire lesz jó.
Kerlek ne csak mantrazd hogy hany orszagba tiltott, ird be ide hogy melyik orszagban es a banyaszat, a hasznalat vagy mi tiltott. Illetve azt is hogy hany orszagba hivatalos fizetoeszkoz....
Jol latszik hogy a vilag nagy resze elfogadja a cryptokat, es egyre nagyobb a nyitottsag felejuk es nem forditva. Ha ezt nem latod vagy nem fogadod el akkor rosszul ulsz a lovon
"Számos országban mégis be lett már tiltva. Akkor annyira csak nem jó."
Nincs más hátra, Kínába kell költöznöd!
21
Az elmúlt egy hétben kerestem rajta 210 ezret és valóban gyengus hét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!