Ha online rendelek, és panaszom van az áruval, azt is tudom jelenteni a fogyasztó védelemnek?
Figyelt kérdés
Kettő hónapja rendeltem az Emagról egy gázos melegítőt 30.000 Ft ért. Előre elutaltam a pénzt, a készülék azóta sem érkezett meg. Hiába hívom Őket bármikor, napközben, munka közben, fejemen a Headset, 40 percig hallgatom a zenét hogy vki felvegye de semmi. Írtam rengeteg levelet az oldalukon válaszra se méltatnak. Ha rá kattintok hogy követem az árut hol jár, még mindig ott van hogy átadva a futárszolgálatnak. A futár szolgálattal is beszéltem oda nem érkezett be csomag. Mit lehet tenni ilyenkor?2021. dec. 9. 15:31
1/9 anonim válasza:
Rendorseg, csalas aldozata lettel
2/9 anonim válasza:
Az emberek fele ezért nem fizet előre, a másik fele pedig jelzi a pénzintézetnek és visszahelyezteti a levonast. Aztán le kell szari.
Amúgy az emagot is probalrad keresni, vagy csak az üzletet akiktől rendeltel az emagon keresztül?
3/9 anonim válasza:
Amíg nem kapod meg a csomagot van egy olyan gomb, hogy rendelés lemondása és automatikusan visszautalják a pénzed, de ha ez neked eddig nem tűnt fel, akkor erősen kamugyanús a kérdésed!
4/9 anonim válasza:
Emag 25-35 perc után szokta mostanában felvenni a telefont
5/9 A kérdező kommentje:
Csak az emagot hívtam eddig, és a futárszolgálatot.
Nem értem miért lenne kamu gyanús a kérdésem. Biztos unatkozok és kitalálok itt mindenféle történetet.
2021. dec. 9. 19:55
6/9 anonim válasza:
Ebbol penzt nem fogsz latni, valoszinuleg az emag egy viszont eladoja vert at. Emag se fog neked utalni... Rendorseg esetleg
7/9 anonim válasza:
"RENDELÉS LEMONDÁSA" gomb rákattintasz és 48 órán belül visszautalják a pénzt!
Ezért is írtam, hogy kamu gyanús a kérdésed, ha még eddig sem jutottál el :)
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap hogy írtad megnéztem, es le is mondtam. Azonnal jött egy email az emagtól hogy mivel már van rendelés szám, így nem mondható le. De ha le akarnám mondani, ne vegyem át és vissza utalják a pénzt. Tehát, sakk matt. Örülnék ha már addig eljutnánk hogy elhozzák.
2021. dec. 10. 07:44
9/9 anonim válasza:
Rendelés szám a rendelés után 1-ből van, 2 nappal később vettem észre, hogy rossz méretet rendeltem és gond nélkül lemondtam és visszaküldték a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!