Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet ennyi pénzért jó állapot...

Lehet ennyi pénzért jó állapotú, használható autót kapni?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót venni. Első autó. A szüleim felajánlották hogy vesznek, de nem feltétlenül olyat amit én szeretnék.

Nekem nagyon tetszik a BMW X5, BMW X3, Land Rover Range Rover Sport, Volkswagen Touareg, illetve a Skoda Kodiaq.

Nekem van kb 5 500 000 forintom megspórolva (kb 15 000 euró). Ennyi pénzért lehet kapni ilyen típusú autókat, amelyek működőképesek, nincs rajtuk többszázezer kilóméter, nem rozsdás, nincs meghibásodva?

A válaszokat előre is nagyon köszönöm.

2021. nov. 15. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Egyik legdrágább kocsimon buktam a legnagyobbat.

Másfél millás használt Citroen három évesen, amikor volt a "száljon át egy másik autóba" belügyes sms, meg a rendkívüli hóvihar. Generátorhibával otthagyott a budaörsi lehajtónál.

Autómentős nem jöt a 30 centis latyakba, letolni nem bírtam.

Ott kellett hagyjam, másnapra egy teherautó rommátörte álló helyzetben, de odébbált, és nem lett meg.

A rendőrség a nyomozást lezárta, a biztosító nem fizetett egy kanyit se, mert a kötelező nem vonatkozik szabálytalanul álló autóra. Szóval elvitték a roncstelepre. Én meg a rendkívüli időjárásra való tekintettel nem kaptam még egy birságot is.

Vagy ott van bátyám esete is, amikor ellopták a féléves

Ducato-ját, mert különleges magasított kivitel volt.

Rendőrség nem találta meg.

Szóval ezekre is gondolj amikor 10 millióért akarsz kocsit venni.

2021. nov. 17. 16:51
 22/28 A kérdező kommentje:

19

Igen,sajnos ezt tudom. Amikor megvettük a Suzukit (1 éves volt) a tulaj annyit mondott, hogy abban a pillanatban hogy mi odaadtuk a 15 000 eurót, már csak 12-t ér. Sajnos nagyon gyorsan esik az értéke.

20

Semmi nincs a nevemen. És nem is tervezem. Minden a szüleim nevén van és lesz különböző okokból.

Igen hála Istennek nagyon jól vezeték. Sokkal jobban mint egyesek 10 éves vezetői tapasztalattal. Hogy hibázom-e? Rengeteget. Nyilván. Viszont amikor ekezdtem a sofőr sulit, nem kellett már tanítani hogy hol a kuplung vagy hogy kell váltani vagy hogy induljak lejtőn felfelé vagy hogy vissza kell váltani kanyarban vagy körforgalomnál.

2021. nov. 17. 17:35
 23/28 anonim ***** válasza:

"sofőr suli" -így azok beszélnek akik jogosítványt még messziról sem láttak.

"lejtőn fölfelé"- bakker az emelkedő. ;) csak szólok, a lejtő az lefelé visz.

"vissza kell váltani kanyarban"- nem! kanyar előtt kell visszaváltani.

Na mesélj még valami izgalmasat. :D

2021. nov. 18. 09:02
 24/28 A kérdező kommentje:

23

Mifelénk pedig mindenki így mondja. Te hogy mondod? És igen, még nincs jogosítványom.

Sajnálom hogy egy nyelvtantanárral szemben most elbuktam 😌 remélem bocsánatot nyerek nálad mert úgy beszélek ahogy nekem jól esik és ahogy megszoktam itthon.

Aki pedig érteni akarta az megértette hogy mire gondolok. Attól hogy nem tudom magam tökéletesen kifejezni még lehetett érteni. Te is értetted csak kötekedni jöttél ide de választ bezzeg nehéz lett volna írni.

2021. nov. 18. 10:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Haver hajtásinak hívta a jogsit, mindig azt hittük, hogy lovaskocsira készül olyan durván.
2021. nov. 18. 11:27
 26/28 A kérdező kommentje:

25

Sorry. Mi úgy hívjuk. Nem mindenki lehet nyelvtan tanár és olyan kulturált mint te. Ugye elnézed nekem?

Ja és még egy kérdés: tudnál válaszolni is és nem csak offolni? Ha a válaszod nem, akkor ne is írj többet. Kösz.

2021. nov. 18. 11:42
 27/28 anonim ***** válasza:
57%

Adod a nagymenőt, aztán amikor szembesítünk a baklövéseiddel, akkor meg eljátszod a sértődékeny királylányt.

Hasznosabb lenne előbb gondolkodni, csak azután írni. ;)

2021. nov. 18. 13:09
 28/28 anonim ***** válasza:

"pofáznál"

......a stílus, maga az ember.(Buffon)

2021. nov. 18. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!