Lehet ennyi pénzért jó állapotú, használható autót kapni?
Szeretnék autót venni. Első autó. A szüleim felajánlották hogy vesznek, de nem feltétlenül olyat amit én szeretnék.
Nekem nagyon tetszik a BMW X5, BMW X3, Land Rover Range Rover Sport, Volkswagen Touareg, illetve a Skoda Kodiaq.
Nekem van kb 5 500 000 forintom megspórolva (kb 15 000 euró). Ennyi pénzért lehet kapni ilyen típusú autókat, amelyek működőképesek, nincs rajtuk többszázezer kilóméter, nem rozsdás, nincs meghibásodva?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
komolyan nem tudsz rákeresni a használtautón, hogy ennyiből mi van és mi nincs?
Első autónak mi a fenének x5-ös? kicsi a péló?
2
Miért ne? Te, a nagy péló fogod megmondani hogy milyen autók tetszedjenek nekem? Lehet hogy neked a Fiat 500 tetszik vagy egy Dacia 1300 de nekem nem. Sajnálom.
Ha pedig értelmes választ nem vagy képest adni, minek pazarló a saját és az én időmet?
:D
Ennyi pénzből tíz darab jó autót is tudnék venni, de amiket te felsoroltál kérdező az mind pénztemető!
Vegyél Subarut vagy Toyotát!
7
Kösz, nagyokos. De az Opel meg a Ford mióta autók? Be nem ülnek olyanba, nem hogy olyat vegyek magamnak. Nem büntetni akarom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!