Mi történhetett itt? Lehet hogy átvert a netflix mások is tapasztalták már ezt?
Figyelt kérdés
Előfizettem a netflix-re de az előfizetési díjon felül még valamilyen regisztrációs összeg is levonásra került a bankszámláról amikor rákérdeztem 24-48 órás visszafizetési határidőt adtak meg majd miután ez letelt ismét érdeklődtem ezután a bankra hivatkozva 30 napos határidőt mondtak.2021. nov. 12. 07:21
1/9 anonim válasza:
Igen, átvert a Netflix. Ez szokásuk, ezért nem használja senki a szolgáltatásukat.
2/9 anonim válasza:
? :D több mint 200 millió előfizetőjük van, messze a legpopulárisabb szolgáltató.
Írj a support címre, majd ott tisztázzák.
3/9 anonim válasza:
#2 melyik valoszinubb szerinted az alabbiak kozul?
- 1-es komolyan gondolta amit irt
- 1-es a szarkazmus eszkozevel elt
4/9 anonim válasza:
Figyelj, mióta megtudtam, hogy vannak laposföld hívők, és vakcina ellenesek, én már elhiszem azt is, hogy valaki a valóság bármilyen aspektusát képes teljes mellszélességgel letagadni.
5/9 anonim válasza:
Sok pénz ez azért hogy olyan filmeket nézz ami le sincs szinkronizálva. 85 százalék nincs le szinkronizálva. Én úgy gondolom azért van ez a netflix őrület mert egy bolond százat csinál.
6/9 anonim válasza:
#5 ne magadbol indulj ki, az emberek tobbsege kepes megtanulni egynel tobb nyelvet.
7/9 anonim válasza:
Van felirat, inkább azt olvasom, mint a csapnivaló szinkront hallgassam.
8/9 anonim válasza:
Szerintem legalabb 5 eve nem lattam szinkronnal semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!