Illatgyertyákkal volt már valakinek ilyen tapasztalata? Nem tudok rájönni, mi történhetett. (Yankee Candle)
Nagyon szeretem az illatgyertyákat. Eddig azt tapasztaltam, hogy jobban megéri a drágább fajtákat venni, mert azoknak van igazán erős illatuk.
2 éve megkaptam a Soft Blanket nevű illatot, a legnagyobb kiszerelésben. Vagy fél évig kitartott, már 20 perc alatt betöltötte az illat a szobát, imádtam.
Elhatároztam, hogy mindenképp beruházok egy másikra. Mivel új illatra vágytam, rendeltem 3 Yankee mintagyertyát, hogy kipróbáljam melyik jön be.
Az történt, hogy közben kaptam más gyertyákat, és jött a nyári időszak is, nem használtam fel őket, a polcon ültek kb egy évig. Most a napokban aztán kipróbáltam kettőt a háromból. Egyiknek sem volt semmilyen illata. De tényleg semmilyen még 2 óra elteltével sem. Egészen közelről sem. Pedig a gyertyának magának finom az illata, ha megszagolom.
Szerintetek létezik olyan, hogy egy illatgyetya túl sokat állt és elvesztette az illatát? :D Mert utána is néztem mások mit írnak a választott illatokról és jó vélemények voltak, azt írták intenzív illatuk van.
Mivel illó anyagok, olajok adják az illatot nem sokáig állnak el. Nem is érdemes bespájzolni.
A legtöbb amúgy is csak meggyújtás előtt jó illatú sajnos, illetve nem is túl egészségesek.
A paraffinból készült gyertyák valóban károsak....
Mostanában eléggé felkapottak lettek a szójaviasz gyertyák amik viszont környezetbarát viaszból készülnek és nem károsak, nem termelnek toxinokat, tiszta az égésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!