Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy GLS-nél dolgozó futár...

Egy GLS-nél dolgozó futár (autós) mennyit keres és mennyit dolgozik?

Figyelt kérdés
És elő van írva, hogy mennyi csomagot kell kézbesítenie egy nap?
2021. nov. 4. 17:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem magánakció, látszik, hogy nem ismered az embereket. A 95 %-uk elvárja, hogy tegyél a kedvére, és vidd az ágyáig, mert azt gondolja, hogy te csak egy futár vagy az a dolgot, hogy kiszolgáld, ahogy ő mondja. Senki nem mondta, hogy adjon mindenki jattot, de aki elvárja azt, hogy felvigyem, az utána ne csak bebaxa az ajtót egy köszönömmel...
2021. nov. 5. 12:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok

Mi futárok két tűz között vagyunk.

A GLSnél azzal jön a vezetőség hogy úgy is kaptok jattot, azért csak 220 a nettóm.

A megrendelő meg (jogosan) azt mondja hogy nem jattol mert ott a szállítási költség (1000-1500ft) és minek adjon ezen felül még.

Szopó egy helyzet ez.

2021. nov. 5. 12:06
 23/29 anonim ***** válasza:
19%
Na ja, ez teljesen igaz kedves kolléga, de ha a megrendelő ennyire filléreskedik, akkor meg ne rendeljen 1500 ft szállitási költségért, amihez a futárnak megjegyzem, semmi köze, nem ő szabja meg a dijakat :)
2021. nov. 5. 12:12
 24/29 anonim ***** válasza:
45%

Igen ez igaz. Én DPD futár vagyok.

Itthon el vannal tévedve az emberek.Nem tudják felfogni hogy háztól-házig! van a kiszállítás. Az hogy ajtóig viszem neki az egy extra! szolgáltatás, amiért nyugaton + adják a jattot.Nem vagyunk kötelesek ajtóig felcipelni a tv-t, mikrot meg kitudja mit.

2021. nov. 5. 14:58
 25/29 anonim ***** válasza:
93%

na és mi van, ha egy pláza 3. emeletének csomagpontjára kérem a 30kg kutyatápot? Ott ki fog jattolni nektek? :)

Emelet, ajtó, ez a pontos címem ahová PÉNZÉRT rendeltem a csomagot. Nem az utcára.

Más, ha valaki akkora gyökér, hogy nem ad 300ft-ot se 30kg cuccért cserébe (nem hinném, hogy ez mindennapos igazából), de egy fél kg-s csomagért én se adok jattot, főleg ezért is kérek már mindent csomagpontra, boxba.

2021. nov. 5. 16:36
 26/29 anonim ***** válasza:
45%
Én felviszem, de megjegyezlek és legközelebb hivlak légyszí es lefáradni mert nincs parkoló ennyi köszönöm.
2021. nov. 5. 16:44
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

nekem már volt ilyen, hogy hívott, hogy menjek le érte (posta futár), lementem szívesen. De általában mind kaputelefonnál hív már, vagy felkaputelefonál, hogy itt van engedjem be.

Akkor pl mi a helyzet a fuvarozókkal, nekik ad borravalót a spar-os eladó, vagy a tescos targoncás?

2021. nov. 5. 16:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én kertes házban lakok és többnyire ruhát rendelek házhoz, könnyű mindig a csomag. Jattoljak, annak ellenére, hogy 1500-t kifizettem szállításra?

Egyébként szoktam adni mindig, de az ilyet utálom, amit valaki itt is letolt a kommentek közt, hogy lusta neg házhoz rendel minden szart az ügyfél. Mi közöd van hozzá? Ha boltból vásárolna mindent, akkor munkád sem lenne, nem?

2021. nov. 6. 08:40
 29/29 anonim ***** válasza:
A címre kézbesítés azt jelenti, hogy ha konkrét lakás volt megadva, akkor oda kell kiszállítani, akár felvinni a csomagot. A legtöbb futárcég - én úgy tudom -, hogy ilyen feltételekkel szállít ki, tehát semmi extra nincs abban, hogy felviszed a csomagot. Az már más kérdés, hogy extrém súlyokat, meg lift nélkül...gondolom, az már nincs benne.
2021. dec. 1. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!