Egy GLS-nél dolgozó futár (autós) mennyit keres és mennyit dolgozik?
5ös vagyok
Mi futárok két tűz között vagyunk.
A GLSnél azzal jön a vezetőség hogy úgy is kaptok jattot, azért csak 220 a nettóm.
A megrendelő meg (jogosan) azt mondja hogy nem jattol mert ott a szállítási költség (1000-1500ft) és minek adjon ezen felül még.
Szopó egy helyzet ez.
Igen ez igaz. Én DPD futár vagyok.
Itthon el vannal tévedve az emberek.Nem tudják felfogni hogy háztól-házig! van a kiszállítás. Az hogy ajtóig viszem neki az egy extra! szolgáltatás, amiért nyugaton + adják a jattot.Nem vagyunk kötelesek ajtóig felcipelni a tv-t, mikrot meg kitudja mit.
na és mi van, ha egy pláza 3. emeletének csomagpontjára kérem a 30kg kutyatápot? Ott ki fog jattolni nektek? :)
Emelet, ajtó, ez a pontos címem ahová PÉNZÉRT rendeltem a csomagot. Nem az utcára.
Más, ha valaki akkora gyökér, hogy nem ad 300ft-ot se 30kg cuccért cserébe (nem hinném, hogy ez mindennapos igazából), de egy fél kg-s csomagért én se adok jattot, főleg ezért is kérek már mindent csomagpontra, boxba.
nekem már volt ilyen, hogy hívott, hogy menjek le érte (posta futár), lementem szívesen. De általában mind kaputelefonnál hív már, vagy felkaputelefonál, hogy itt van engedjem be.
Akkor pl mi a helyzet a fuvarozókkal, nekik ad borravalót a spar-os eladó, vagy a tescos targoncás?
Én kertes házban lakok és többnyire ruhát rendelek házhoz, könnyű mindig a csomag. Jattoljak, annak ellenére, hogy 1500-t kifizettem szállításra?
Egyébként szoktam adni mindig, de az ilyet utálom, amit valaki itt is letolt a kommentek közt, hogy lusta neg házhoz rendel minden szart az ügyfél. Mi közöd van hozzá? Ha boltból vásárolna mindent, akkor munkád sem lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!