Külföldön dolgozó magyarok, ki mit dolgozik, és mennyit keres?
Sziasztok!
Ki mit dolgozik külföldön, és mennyit keres? :)
Jövőre érettségizem, utána közgazdásznak vagy gyógyszerésznek megyek tovább. Ezt a két szakot hogy fizetik külföldön?
Értelmes válaszokat köszönettel veszem.
Boots üzletben dolgozom a patikaosztályon. Nincs gyógyszerész végzettségem, voltaképpen véletlenül kerültem az osztályra. Voltaképpen ott dolgoztam az illatszer osztályon, de amikor volt felvétel a patikusoknál, megpályáztam, így belsősként áthelyeztek. (bár sok dolgot nem csinálhatok mint amit egy végzett patikus , gyógyszerész csinálhat) Én full time-ba dolgozom, és 1260 fontot keresek. Ez nem olyan rossz pénz, de nem is jó. Átlagos bér. De ez már 4 évi munka eredménye. A tesco gyógyszerészeti osztályon minimálbérrel vesznek fel embereket. Szóval jól keresni nem igazán lehet vele...(nem hiába akarok új melót keresni)
43/N
Köszönöm válaszát!
Úgy tudtam, hogy az angol gyógyszerészek évi 34.000 és 37.000 font között keresnek.
Megkérdezhetem, hogy Ön melyik országban dolgozik?
"". Az árak ugyanazok, sőt van ami még olcsóbb is"
Ez akkor igaz ha nem akarsz Ausztriaban lakni, szolgaltatast igenybe venni es nem a legvacakabb diszkontban vasarolni.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Az albérlet, lakás, nem jön ki havonta 5-600 ezer forint alatt?
600e forint az 2000 euro, annyiert meg Münchenben is egesz jo ingatlant* tudsz berelni, pedig az Nemetorszag legdragabb varosa.
(mondjuk egy jobb helyen levo, 3-4 szobas lakast)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!