Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy GLS-nél dolgozó futár...

Egy GLS-nél dolgozó futár (autós) mennyit keres és mennyit dolgozik?

Figyelt kérdés
És elő van írva, hogy mennyi csomagot kell kézbesítenie egy nap?
2021. nov. 4. 17:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
4%
Ha mindenkinek olyan normális munkahelye lenne mint persze neked, akkor sose kapnál csomagot, mert nem lenne, aki elvégezné a szerinted nem normális munkát. Azt akkor jattolhatnál magadnak több útiköltséget, amiért pl lusta vagy boltba menni és minden xart online rendelsz...
2021. nov. 5. 11:30
 12/29 anonim ***** válasza:
38%

"Étteremben sem tolok és orvosoknak sem"

te lehetsz akkor minden szolgáltató álma :D

2021. nov. 5. 11:31
 13/29 anonim ***** válasza:
5%

"Normális munkahelyet kéne keresni nem várni az ingyen pénzt."

De ha neked ad valaki azt persze biztos udvariasan visszautasitod :DD Ja nem. :DD

2021. nov. 5. 11:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ad senki és nem is várom. Normális munkahelyem van. Nehogy már én finanszítozzam azokat, akik rossz döntéseket hoztak, na meg a szemét munkáltatók helyett sem fogok fizetni. Elég nekem az állam lehúzását benyelni a majdnem világrekord adókkal...
2021. nov. 5. 11:45
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
Másnak is elég fizetni valója, mégsem várja el mástól, hogy ingyen végezzen el olyat, ami nem tartozik a feladatai közé...
2021. nov. 5. 11:47
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tartozik a feladatai közé minek csinálja meg.... nem kéne megalázkodni.
2021. nov. 5. 11:51
 17/29 anonim ***** válasza:
23%
Azért csinálja, hogy a hozzád hasonlóak se*ge ki legyen nyalva. És mint mondtam: ha nem lenne aki csinálja, te nem tudnál xart sem online rendelni. De gondolom karácsonkor te is megteszed ezt... Ha neked a munka (legyen az futár, wc pucoló, takaritó, bármi) megalázkodás, akkor az a te szegénységi bizonyitványod...
2021. nov. 5. 11:55
 18/29 Hintalow ***** válasza:
100%
Èn nem rendelek nagy dolgokat futárral, meg ha lehet, akkor inkább csomagautomatába, de ez a borravaló dolog nekem is megfoghatatlan. Mondjuk nálam azèrt, mert nem nagyon van nálam fizikai pènz. Neten rendelek, ott helyben fizetem kártyával, aztán ennyi. Papìrpènz hónapok óta nem volt nálam, a tárcámban kallódó 5 db 10 forintosnak meg gondolom nem örülne semmilyen futár :)
2021. nov. 5. 11:55
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

ma 11:55

Azért nem mindegy hogy rendelsz 3 db 30 grammos papirlapot, vagy 5 db 30 kg autóalkatrészt és elvárod, hogy hordja fel neked a 20. emeletre miközben te otthon gatyában ülsz és szürcsölöd a kávédat.

2021. nov. 5. 11:58
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem magáról a munkáról mondtam. Legyen az bármilyen munka én nem vállalok olyat ami nincs a leírásban. Azt nem tartom korrektnek hogy az ilyen maguktól jófejkedő emberek mint te tartják a kezük olyanért amit nem is kértem. Majd ha fel kéne hozni szólok és max akkor van jatt de utálom aki magánakcióba kezd.
2021. nov. 5. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!