Egy GLS-nél dolgozó futár (autós) mennyit keres és mennyit dolgozik?
Figyelt kérdés
És elő van írva, hogy mennyi csomagot kell kézbesítenie egy nap?2021. nov. 4. 17:43
1/29 anonim válasza:
Kb. 400-500 ezret keres. Épp a minap beszéltünk eggyel, ő mondta.
2/29 anonim válasza:
Ez kamu, én glsnél vagyok 220 a nettóm, + jatt 5-6 ezer. 350-370 a nettóm összesen.
Hajnal 4.30 kelek, 5.45re már bent kell lenni szortírozni a csomagokat.délután 4kor meg össze kell gyűjtenem a csomagokat.
5/29 anonim válasza:
70-80 kb.de szemetek az emberek, nem jattolnak már annyit mint régen,de elvárja hogy felvigyem neki a paneljába a 10-20 kilós szarjait
6/29 anonim válasza:
Viszont jövő hónapban már napi 140-150 cimem lesz naponta, a december az év legdurvább hónapja
7/29 anonim válasza:
tudom, ismerős:D en a német postánál vagyok. karácsonykor 200 felett van nálunk a csomagszám, normál napon 100-120.
8/29 anonim válasza:
5-ös én sosem jattolok (ez a munkád ember), de nem is várom el hogy felhozzák....
9/29 anonim válasza:
"5-ös én sosem jattolok (ez a munkád ember), de nem is várom el hogy felhozzák...."
ja, de étteremben, meg az orvosnak a zsebébe tuti tolsz egy kicsit :D amúgy meg nagy tévedés, hogy ez a munkája, nekem pl sehol sincs leirva az, hogy a 10.-re fel kell mennem 5 db 30 kg kutyatáppal, amikor rossz a lift, mégis elvárják jatt nélkül...
10/29 anonim válasza:
Étteremben sem tolok és orvosoknak sem. Normális munkahelyet kéne keresni nem várni az ingyen pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!