Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha csak egyféle kriptovalutát...

Ha csak egyféle kriptovalutát vehetnél most, mi lenne az? (1-2 sort is írj hozzá indoklásként)

Figyelt kérdés

Bitcoin és Ether nem játszik, nem szeretnék ATH-n belevenni két ilyen nagy market cappel rendelkező coinba. Ezen kívül érdekelnének a vélemények, kisebb coinoknál nem baj, ha ath-n van.

Leírom azért, hogy megelőzzem az ilyen kommenteket: nem a gyakorikerdesek válaszai alapján fogok befektetni, csak szeretném tudni, hogy itt miben gondolkodnak jelenleg az emberek.

Én most a CAKE felé hajlok, még úgy is, hogy nem jósolok neki sok éves jövőt, de lekötve kb. 14 hónap alatt duplázná a darabszámot, és ha nem is nő az árfolyam, a pénzem duplázódik. Ha pedig jön még a bikapiac folytatása, akkor emelkedhet is.

Légyszi azt se írjátok, hogy diverzifikáljak, és hogy ez fontos, mert több féle coinom/tokenem is van, a most befektetendő összeget egy dologba szeretném tenni.

Az AXS is jó APY-val stakelhető, de egy játék tokenjétől nem várok túl sokat, főleg hogy top30-as jelenleg, de győzzetek meg, hogy ez is jó választás lehet, ha tudtok... :D

2021. okt. 26. 00:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Csak szólni akarok, hogy beindultak a shitcoinok az Algorand-en. Pár hete jött ki rá a Tinyman nevű DEX, elég fapados még, és a legszarabb hogy egyelőre nincs reward tokenje mint a PancakeSwap-en a CAKE, tehát semmi értelme likviditást adni a 0.2% fee-ért.

Azért bevásároltam annó az összes kutyás coint amit találtam, meg Taco meg f.szomtudja micsodákat, hátha. Tegnap vagy tegnapelőtt kijött egy Tinychart nevű app amivel az árakat lehet követni. Szinte minden shitcoinom megindult erre, már bánom is hogy csak 100 algóból vásárolgattam, mert 2-20x között ment minden amit vettem eddig, és furcsa módon nem is ruggolták még egyiket se. Persze ami késik, nem múlik.

A lényeg hogy mostmár van egy nagyon alap eszköztár az algós shitcoinozásra (DEX és grafikon) és mindig jó ott lenni az elején. Azért írom mert a kérdés eredetileg a CAKE-ről szólt, tehát feltételezem te se veted meg a shitcoinozást. Most kell résen lenni, hátha jön egy safemoon-féleség.

A tranzakciós díjak nevetségesen alacsonyak, egy DEX tranzakció 0.006 algo ami 1 cent körül van. Sajnos a DEX elég béna és minden váltás slippage-ét külön kell visszakérni egy "redeem excess amounts" menüpontban, így összesen 2 cent váltásonként.

Ezt leszámítva nagyon kényelmes a felhasználói élmény. Wallet mobilon, Tinyman összekapcsolása QR kóddal, tranzakciók leokézása mobilon. Full kezdőknek egyszerűbb mint a Metamask, pláne a MATIC/Arbitrum féle szarakodás, tehát simán lehet hogy be fog durranni a mezei parasztok körében is.

2021. okt. 29. 12:00
 32/41 anonim ***** válasza:

Egy szót se értek ebből.

Egyenlőre ott tartok hogy nem tudom megnézni mennyit és mit valtottam régebben. Lehet ott van elbujva a hiányzó 1 BNB-m, atvaltottam valamire. Külön kérdés hogy 3 hónapnál korábbi valtasokat meg tudok nézni valahogy? Azt írja alapból csak 3 honapot lehet visszamenőleg, ugyanakkor az egyik szeptemberi, ott még a 3 hónap se telt le mégis üres amit mutat. (Itt most nem stekkelesrol van szó hanem váltásról de a régi stekkekrol is jó lenne egy lista. Mindez a Binancen.)

2021. okt. 29. 12:06
 33/41 anonim ***** válasza:
Hát most megindult a bnb. Rég volt már ennyi...
2021. okt. 29. 19:18
 34/41 anonim ***** válasza:
1000 a célár.
2021. okt. 30. 00:04
 35/41 anonim ***** válasza:
Bnb-vel?
2021. okt. 30. 14:26
 36/41 anonim ***** válasza:
shiba inu
2021. okt. 31. 18:21
 37/41 A kérdező kommentje:

Továbbra is várom az ötleteket, mémcoin szarok nem érdekelnek, nem azért mert nem lehet velük nyerni, hanem mert nem fogok ilyen hulladékokat venni, amikor komoly programozók által készített blokkláncon komolyabbnál komolyabb coinok vannak.

Harmonyval szemezek, belevennétek most?

2021. okt. 31. 21:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Bele. Mennyit szánsz rá és meddig akarod tartani ?
2021. okt. 31. 22:46
 39/41 anonim ***** válasza:
NEAR, ONE, KCS én ezekből táraznék most.
2021. okt. 31. 22:50
 40/41 anonim ***** válasza:
26%

Látszik, hogy nem tudod mi mögött mi van..

A Doge az meme coin, a Shiba Inu mögött van technologiai háttér valamint tarsadalmi hasznossag is... nézz utana legalabb mielott f@szsagot irsz.

2021. okt. 31. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!