Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha csak egyféle kriptovalutát...

Ha csak egyféle kriptovalutát vehetnél most, mi lenne az? (1-2 sort is írj hozzá indoklásként)

Figyelt kérdés

Bitcoin és Ether nem játszik, nem szeretnék ATH-n belevenni két ilyen nagy market cappel rendelkező coinba. Ezen kívül érdekelnének a vélemények, kisebb coinoknál nem baj, ha ath-n van.

Leírom azért, hogy megelőzzem az ilyen kommenteket: nem a gyakorikerdesek válaszai alapján fogok befektetni, csak szeretném tudni, hogy itt miben gondolkodnak jelenleg az emberek.

Én most a CAKE felé hajlok, még úgy is, hogy nem jósolok neki sok éves jövőt, de lekötve kb. 14 hónap alatt duplázná a darabszámot, és ha nem is nő az árfolyam, a pénzem duplázódik. Ha pedig jön még a bikapiac folytatása, akkor emelkedhet is.

Légyszi azt se írjátok, hogy diverzifikáljak, és hogy ez fontos, mert több féle coinom/tokenem is van, a most befektetendő összeget egy dologba szeretném tenni.

Az AXS is jó APY-val stakelhető, de egy játék tokenjétől nem várok túl sokat, főleg hogy top30-as jelenleg, de győzzetek meg, hogy ez is jó választás lehet, ha tudtok... :D

2021. okt. 26. 00:11
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
49%

Csak btc eddig is ezutan is :)

Errol lehet tudni hogy ha ath ha nem, elobb utobb rekord ar lesz. Holott altoknal ha egy pump utan elkapod a dumpot akkor az nagy szopoka

2021. okt. 26. 06:38
 2/41 anonim ***** válasza:
0%

Ezt hívnák Fomónak ha nem érdeklődnél most utána.

Én jelenleg az ötezres bitcoinra várok. Altokra se akarok befomózni. Hasonlót még a nyáron tettem.

2021. okt. 26. 08:37
 3/41 A kérdező kommentje:

#2: a fomó az, amikor a meredek emelkedés miatt azt hiszed, hogy nem lesz megállás, és veszel.

5 ezres bitcoin meg szerintem nem lesz, ott a rendszer vége lenne, senki nem bízna utána már a btc-ben.

Tovabbra is várom az altcoin ötleteket :)

2021. okt. 26. 08:56
 4/41 A kérdező kommentje:
Egyébként ha btc-t vennék, az se lenne "fomo".
2021. okt. 26. 08:56
 5/41 anonim ***** válasza:
54%
A FOMO az amikor utánajaras nélkül ugrasz bele, mert félsz hogy kimaradsz ha azzal veszodsz.
2021. okt. 26. 09:19
 6/41 anonim ***** válasza:
"5 ezres bitcoin meg szerintem nem lesz, " hallottam én ezt már haromezresre 2017-ben...
2021. okt. 26. 09:20
 7/41 anonim ***** válasza:

Én biztos nem vennék CAKE-et, a BSC-re nehéz idők várnak most, hogy már nem kuriózum a olcsó smart contract platform. Fantomon, Solanán, Ethereum rollupokon vannak már a jó shitcoinok, sőt már az Algorandon is van DEX, és aköré is épülőben van az ökoszisztéma. Innentől én nem látom hogy mégis mi lenne vonzó a BSC-ben, persze annyi degenerált dolog történik a kriptóban hogy sose tudni.

Amit nem értek, hogy azt írod hogy nem nagy MC-jű coint akarsz venni, erre kiválasztod a Uniswap után legnagyobb MC-jű dex tokent. Akkor már miért nem Serum, Spookyswap vagy valami hasonló? Most akkor moonshotot keresel vagy sem?

2021. okt. 26. 09:33
 8/41 A kérdező kommentje:

A CAKE azért fér bele, mert ha tegyük fel dob egy duplázást, akkor 2 év alatt a befektetett pénzem ilyen APY-val kb. hatszorozna. Ez a market capje alapján is simán lehetséges, mert duplázás után sem lenne túl nagy.

Túl kis coint sem szeretnék venni, mert azért nem kaszinózok... de amit írtál azt megnézem :) De amúgy te mit ajánlanál teljesen függetlenül attól, amit írtam? Mit vennél, ha most kéne leütni a buy gombot?

2021. okt. 26. 10:00
 9/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a CAKE nagyobb ütemben fog esni, mint amilyen ütemben az APY kárpótol érte. Az április-májusi shitcoinboom óta feleződött satoshiban. Még ha kaptál is rá 80% APY-t, ami ezalatt a fél év alatt olyan 35%, buktál 30%-ot a BTC-hez képest. Én azt mondom, hogy ez egy nem egy megingás, hanem egy trend, mégpedig azért, mert rendes chainek is tudják már azt, amit a BSC, és költözőben van a shitcoinpiac.

Ha most kéne vennem valamit, megnézném hogy mi megy a 4chan /biz-en. Olvasgatnám pár hétig, aztán megvenném a szerintem legkevésbé szar kiskedvencüket. Ehhez mondjuk nem árt érteni a 4chan nyelvén. Ha az érdekel, hogy milyen kis coinjaim vannak amiktől várok valamit, BAT és a ROSE. De a portfólióm 90%-a nagy coinokban van, BTC, ETH, LINK, SOL, FTM, ONE, HBAR és persze némi DOGE :)

2021. okt. 26. 14:24
 10/41 anonim válasza:

Harmony (ONE) vennék. Most picit korrigált, jó beugró.

Év végéig triplát várunk.

2021. okt. 27. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!