Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha csak egyféle kriptovalutát...

Ha csak egyféle kriptovalutát vehetnél most, mi lenne az? (1-2 sort is írj hozzá indoklásként)

Figyelt kérdés

Bitcoin és Ether nem játszik, nem szeretnék ATH-n belevenni két ilyen nagy market cappel rendelkező coinba. Ezen kívül érdekelnének a vélemények, kisebb coinoknál nem baj, ha ath-n van.

Leírom azért, hogy megelőzzem az ilyen kommenteket: nem a gyakorikerdesek válaszai alapján fogok befektetni, csak szeretném tudni, hogy itt miben gondolkodnak jelenleg az emberek.

Én most a CAKE felé hajlok, még úgy is, hogy nem jósolok neki sok éves jövőt, de lekötve kb. 14 hónap alatt duplázná a darabszámot, és ha nem is nő az árfolyam, a pénzem duplázódik. Ha pedig jön még a bikapiac folytatása, akkor emelkedhet is.

Légyszi azt se írjátok, hogy diverzifikáljak, és hogy ez fontos, mert több féle coinom/tokenem is van, a most befektetendő összeget egy dologba szeretném tenni.

Az AXS is jó APY-val stakelhető, de egy játék tokenjétől nem várok túl sokat, főleg hogy top30-as jelenleg, de győzzetek meg, hogy ez is jó választás lehet, ha tudtok... :D

2021. okt. 26. 00:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:

Bitcoin 75000 várunk év végéig, ADA 3-5$ között bárhol lehet. Szerintem többet nem, de nem sokkal kevesebbet.

SOL lett volna jó, még 1-2 hete is 160 körül volt.

Mindazonáltal én Holdolok ADA-t is. Ha érdekel leirom miből mennyi van hosszútávra nekem:

ADA: 150

ALGO: 50

ATOM: 5

AXS: 5

BNB: 0.5

BTC: 0.05

CAKE: 10

Charles: 230k

CKB: 2500

ETC: 1

ETH: 0.1

HBAR: 50

HNT: 5

KCS: 20

LUNA: 5

MATIC: 100

ONE: 300

SOL: 2

TRX: 500

VET: 250

2021. okt. 28. 20:16
 22/41 anonim ***** válasza:
Az enyém is ugyanez +HVI es Safemoon, csak a negyede van mindenből 🤣
2021. okt. 28. 20:37
 23/41 anonim ***** válasza:
58k rántás, most jó venni, pár perc és visszapattan
2021. okt. 28. 20:45
 24/41 anonim ***** válasza:
Bnbre mit jósoltok?
2021. okt. 28. 21:00
 25/41 A kérdező kommentje:

Mi történhetett kb. egy órája, hogy lenéztünk több ezret? Egy bálna realizált?

Amúgy a harmony nekem is tetszik, szerintetek megéri most belevenni?

2021. okt. 28. 21:23
 26/41 anonim ***** válasza:

Ha tartani akarod akkor érdemes venni most ONE-t, 1$ várunk év végéig.

BNB mindig jó ha van, Binance-n főleg. Launchpadon gyakorlatilag ingyen pénzt kapsz vele.

Fantom is jó, most 3$/db.

2021. okt. 28. 22:30
 27/41 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy nem ismerem ki magam rajta két BMN-m mi van stekkelve a Binancen külön valahol, az összesítőben stimmel. A végösszege nem találom hol van. Amúgy ha lejár automatán visszaírja? Hogy nézhetném meg hol van?
2021. okt. 29. 00:23
 28/41 anonim ***** válasza:
BNB-m
2021. okt. 29. 07:48
 29/41 anonim ***** válasza:

Ha stakeled a Wallets->Overiew->EARN fül alatt mutatja.

De egyébként a legjobban a Launchpad-ba érdemes betenni. Ott általában 1 napra kötöd le és 2 BNB után kapsz vagy 30$ értékű kriptot.

A Launchpool is jó. Csak ezek nem mindig vannak (Launchpad már volt a hónapba, Lazio Fan Tokent adott, Launchpool meg tegnap indult).

Az értékét stakelve nem mutatja. De meg tudod nézni, ha a tradera kattintasz és BNB/BUSD. Ott mutatja a jelenlegi árfolyamot (493$)

2021. okt. 29. 09:18
 30/41 anonim ***** válasza:

Ha stakeled a Wallets->Overiew->EARN fül alatt mutatja.

Az egyiket, a frisset megtaláltam ott de a régebbi lekotest nem. Lehet az valami más volt?

2021. okt. 29. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!