Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnák? Ki ad esélyt?

Mit csinálhatnák? Ki ad esélyt?

Figyelt kérdés
Munkát szeretnék,vagy legalább is pénzkereseti lehetőséget.Mivel az iskolai tanulmányaimat folytatom még nem tudok olyat ami pénzt hozna számomra,viszont szükségem lenne rá.Párommal 2 éves kapcsolatba élek.Imádok énekelni,tehetségesnek találnak,és a sportban is nagyon a toppon vagyok.Konditerembe járok már két éve,atlétikázok.Szeretnék egy k1-e oktatót.VAgy aki lehetőéget lát bennem.Megoldaná minden gondomat.17 éve vagyok,és ssajnos sok minden van már most is.Jó tanuló vagyok,szeretnék sikeress lenni,vagy akár már egy nyári munkát egyeztetni,illetve szünetekben.
2010. szept. 2. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a kérdésed elég kusza. Szerintem pontosítsd, mit is szeretnél, mert így nem lehet segíteni, ha nem tudjuk, mi a gond.

És még egy apróság: ha azt írod, hogy jó tanuló vagy, akkor legalább próbálj meg helyesen írni...

2010. szept. 2. 22:44
 2/3 A kérdező kommentje:
nem jó a gépemen a bill,de a helyesiirást
2010. szept. 3. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom neked, hogy tanulj, amíg csak lehetőséged van rá. Egy két diploma manapság a minimum. A mai világban először a megélhetésedet próbáld meg felépíteni és utána gondolkozhatsz azon mi legyen a szabadidőddel.
2010. szept. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!