Mit tennétek a helyemben, adjak még egy esélyt neki, vagy menesszem?
Figyelt kérdés
Ma volt próbanapon a takarítónő. Már előzőleg egyszer végigjártunk mindent a hotelben, ma jött takarítani. Késve végzett és már jöttek a vendégek, így nem volt időm leellenőrizni a munkáját. A vendég vette észre, hogy teljesen "koszos" volta wc és a zuhanyzóba meg be volt öntve a felmosóvíz és eldugult, le sem volt öblítve. Rohantam takarítani, az eldugult zuhannyal egy órát küzdöttem, mire megjavult. Ilyen kellemetlen helyzetbe még nem hozott senki. Holnap jönne, de úgy gondoltam, megkapja a mai pénzét és nem kell jönnie többet! Vagy érdemelne még egy esélyt? A vendéget nem vigasztalja, hogy ő új és elfelejtette.2010. jún. 12. 18:37
1/4 anonim válasza:
Nehez kerdes.En ugy gondolom,hogy ha keves is az ido es eluszom a munkaval,azert rendesen megcsinalom.Szolt volna neked,te megkinalod egy uditovel a vendegeket amig varnak.Ennyire egyszeru lett volna.Nem szeretem a sumakolast.Es nem gondolom,hogy neked kene wc-t surolnod ha fizetsz erte alkalmazottat.En elkuldenem...
2/4 anonim válasza:
Manapság értéke van a munkahelynek, aki ezt nem képes becsülni, annak mennie kell, főleg ha trehány a munkavégzés minősége, pláne próbaidőben!
Szálloda, hotel szobalány/szobaasszony végzettséggel vesz fel alkalmazottat, aki legalább 3 hónapos tanfolyamon vesz részt, amiből 2 hét-1 hónap gyakorlat! Ez idő alatt azt is megtanulják, hogy 5 perc alatt, hogyan kell kitakarítani egy szobát és előkészíteni a terepet!
Sajnos én meneszteném.
3/4 A kérdező kommentje:
Egy véleményen vagyunk ezek szerint. Most már kicsit lenyugodtam, de akkor, abban a pillanatban bármire képes lettem volna. Holnapig megemésztem és reggel a mai fizetése mellé megköszönöm az eddigi munkáját! Jelentkező van bőven. ( Hozzáteszem, állítólag több éves tapasztalata van a szobaasszony munkában. ) Egyébként egy kis 10 szobás hotel, és mivel volt 2 maradós, így csak 8-at kellett volna megcsinálnia. Reggel 8-14 -ig. Azt hiszem nem egy nagy teljesítményt vártam el tőle.
2010. jún. 12. 19:04
4/4 anonim válasza:
Ehhez nem nagy teljesítmény kell valóban.
Muter nem rég rakta le a szobaasszonyi vizsgát és Ők gyakorlati időben csináltak 15-20 szobát ketten egy műszakban.
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!