Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaptam egy esélyt, nem akarom...

Kaptam egy esélyt, nem akarom elszúrni, az idő rövid. Mit tegyek, hová forduljak?

Figyelt kérdés
Albérletben lakunk.2 hónapos kismama vagyok.A főnököm felajánlotta,h ha hitelt akarunk felvenni egy pici házikóra,akár jóval több fizetéssel bejelent.(persze a több járulékot én kifizetném neki)Ugyanezt a párom főnökével is megbeszéltük.Hány havi átlagkeresetet néznek lakásvásárláshoz felvenni kívánt hitelnél?Fedezet lehet a megvásárolni kívánt ingatlan?A Credithillre gondoltam elsőként,de biztosra kell mennem,és még kb 3 hónapig tudok dolgozni.Mennyi az a bejelentett nettó,amivel már nem utasítanának el 3000000 ft hitelnél?Otp-nél tapasztalatok?
2010. ápr. 17. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi önerőtök van az ingatlan megvásárlására és mennyibe kerülne az ingatlan?

A megvásárolandó ingatlan megfelel a bank elvárásainak fedezet szempontjából?

Ha nincs önerőtök, tudtok-e plusz ingatlan fedezetet bevonni a vásárláshoz?

Minden ezektől függ és sokkal kevésbé számít, hogy mennyire vagytok most bejelentve.

2010. ápr. 18. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt tudod, hogy valótlan adatok megadásáért is feltehet a bank BÁR-listára? A főnöködet is feljelenthetik csalásért?

Kérhetnek APEH jövedelemigazolást, abból kiderül, hogy mennyi után adózol.

Rohadtul kockázatos.....

2010. ápr. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!