Mit tennél olyan 1 millió Ft-tal amit pillanatnyilag nem akarsz elkölteni? Hogy tárolnád?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:17
2/56 A kérdező kommentje:
Most???
2021. okt. 21. 12:18
3/56 anonim válasza:
Segítek két választ fogsz kapni. Állampapír és bitcoin.
A bitcoinos ért ide elsőnek :D
4/56 A kérdező kommentje:
Ezt a két lehetséges választ én is tudom. Csak erre vagytok képesek???
2021. okt. 21. 12:29
5/56 anonim válasza:
Mar hogyne most,
tudod mikor a legjobb bitcoint venni?
Tegnap
Tudod mikor a masodik legjobb bitcoint venni?
Ma
Sose fogom megerteni az embereket :) 2017 es grafikont nezd meg, amikor naprol napra rekordokat dontogetett ott is de szar volt rekord aron venni... Ha 20000-en vetted is most 3x be ulsz kozel 4ev alatt. Allampapirral tudod mennyi ido ennyit osszeincelkedni?
6/56 anonim válasza:
Bitcoin vagy Arany. Az állampapír az időzített bomba.
7/56 anonim válasza:
"Ha 20000-en vetted is most 3x be ulsz kozel 4ev alatt. Allampapirral tudod mennyi ido ennyit osszeincelkedni?"
4 év alatt 3x az elég gyenge. Én egy nap alatt háromszoroztam emg a pénzemet. Kár hogy csak 500 forintot tettem fel a tippmixre.
8/56 A kérdező kommentje:
Majd inkább akkor veszek bitcoint mikor megint 5000 Ft lesz. Rengeteg bitcoint fogok így nyerni pár év alatt
2021. okt. 21. 12:51
9/56 anonim válasza:
Fingpointot vegyél. Most nagyon lent van az ára.
10/56 A kérdező kommentje:
Azt mi és hol lehet venni?
2021. okt. 21. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!