Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közel 1 millió 3 főre se...

Közel 1 millió 3 főre se olyan sok?

Figyelt kérdés

Anno kb 8 éve közalkalmazottként dolgoztunk mind a ketten a férjemmel, kerestünk kb ketten 300 ezret, albérletben laktunk..valahogy kijöttünk.

Most eltelt pár év persze drágult minden saját hiteles házban élünk, kevesebb a hitel mint a lakbér volt és durván 850e-1 milliót keresünk havonta, persze nőtt az életszínvonalunk, de nem érzem hogy hú de jól élnénk. Lett időközben egy gyerek is. Pár éve azt hittem aki ennyit keres az mar luxus szint..

2021. szept. 16. 22:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
ez teljesen átlagos, nem luxus
2021. szept. 16. 22:28
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

nem sok

nekünk kettőnkre ennyi, de rosszabul élünk, mint jó pár éve amikor csak 800 volt a bevételünk

2021. szept. 16. 22:32
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha bruttó összegről beszélünk, akkor gyakorlatilag mindketten átlagfizetést kerestek. Tehát nem sok, de azért nem is kevés. Szerintem valamivel átlag feletti életszínvonalhoz elég, ugyanis hiába átlagfizetés, sokan nem "csak" egy gyereket nevelnek ennyiből.
2021. szept. 16. 22:34
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Én nettónak értelmeztem. Nekünk is ekörül van a bevételünk, de öten vagyunk rá, hitel nincs. Szerintem jól élünk, bár extra igényeink nincsenek (drága hobbi, plasztika stb). De az biztos hogy nem luxus szint.
2021. szept. 16. 23:17
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
az ország nagy része megkeresi ezt az összeget, főleg Budapesten
2021. szept. 16. 23:59
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Ha nettó, akkor azért elég jó, még hitellel együtt is. Az egy főre jutó átlag nettó jövedelem ~150 ezer forint. Ez annak a duplája. Tehát mindenképpen egy jóval átlag feletti szint, bár nem luxus.
2021. szept. 17. 00:07
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekkel semmikepp sem luxus szint szerintem, de gyerek nelkul is inkabb csak kenyelmesnek mondanam, abbol kiindulva, hogy nekunk a parommal kb 600 ezer az osszes netto bevetelunk jelenleg, es ezt meg nem erzem tul kenyelmesnek, pedig nem koltunk olyan sok luxus dologra. Nyilvan nem ehezunk, de ennyi.
2021. szept. 17. 03:45
 8/21 A kérdező kommentje:
#3 nettó
2021. szept. 17. 06:22
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

Nekunk 1-1.2 a havi kiadás de 2 gyerek, magansuli, 3 autó. De ez a kiadás ebből aztán luxusra, megtakarításra nem telik.

Szóval ez még nem luxus. Bár kérdés kinek mi a luxus.

2021. szept. 17. 06:27
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
A gyerekekre en a világ összes pénzét el tudnám költeni, szóval szerintem a luxus gyerekkel az 500/főnél kezdődik valahol. (Ezzel nem mondom, hogy az alatt mindenki csóró).
2021. szept. 17. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!