Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közel 1 millió 3 főre se...

Közel 1 millió 3 főre se olyan sok?

Figyelt kérdés

Anno kb 8 éve közalkalmazottként dolgoztunk mind a ketten a férjemmel, kerestünk kb ketten 300 ezret, albérletben laktunk..valahogy kijöttünk.

Most eltelt pár év persze drágult minden saját hiteles házban élünk, kevesebb a hitel mint a lakbér volt és durván 850e-1 milliót keresünk havonta, persze nőtt az életszínvonalunk, de nem érzem hogy hú de jól élnénk. Lett időközben egy gyerek is. Pár éve azt hittem aki ennyit keres az mar luxus szint..

2021. szept. 16. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kb ennyit keresünk a férjemmel (nettó), egy gyerekkel, és baromira nem érzem soknak. Azt hinnéd, de marhára nem az. Persze, ha hitelmentes házban élnénk, ahonnan már nem akarunk elköltözni, akkor nem lenne rossz egyáltalán, sőt, kényelmes életet tudnánk biztosítani magunknak, de így, hogy hitelt is fizetünk és nagyobb házba is szeretnénk/kellene költözni, így nem nevezném nemhogy soknak, de elégnek is nehezen.
2021. szept. 17. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
1 milla az lofutty. Kulfoldon ennyi volt a havi megtakaritasom, na abbol sikerult venni egy 70 millios lakast, meg egy 10 millios kocsit. Most hogy hazajottem, 1 milla nettos allast talaltam, ugy hogy a fentiekre mar nem kell kolteni, elmehy, de nem az a luxus. Ha a nejem be tudna huzni valami parszazezres melot az jo lenne.
2021. szept. 17. 11:28
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

"Nekunk 1-1.2 a havi kiadás de 2 gyerek, magansuli, 3 autó. De ez a kiadás ebből aztán luxusra, megtakarításra nem telik."

Hát ha neked a magániskola és az egy háztartásban 3 autó nem luxus, akkor nem tudom hogy mi lenne az...

2021. szept. 17. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem sok. A sok az ott kezdődik, mikor egy főre jut 1 millió nettóban.
2021. szept. 17. 12:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

13: igen de ez úgy jött ki hogy nem vettem új autót hanem pár eveset és nem prémium autót hanem távolkeleti márkát :)

Nincs durva wellness hétvége, ötcsillagos hotelek, kertesz itthon tehát lazan metszem a fát, nyirom a füvet kézzel festem a kerítést , javitom itthon a háztartási gépeket, szóval nem igazán tartom luxusnak. Vagyis nem ez a luxus. Továbbá most kórházba kellett mennem ezek már ennyibe bele de fertek csak ma 475+44e Ft lett kfizetve orvosra. Tehát 1 millió havonta nem luxus.

2021. szept. 17. 14:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 luxus 500/ fő.. akkor neked fogalmad sincs, hogy mi az a luxus.
2021. szept. 17. 17:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16: ebben mondjuk igazad van. Én egy 6nmes félszobában nőttem fel, ahol melegvíz meg fűtés se volt. Valszeg ez nehezíti a világlátásomat.
2021. szept. 17. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Relatíve milyen igényeid vannak de nem rossz fizetés azért ez. Bár aki fél milliós táskákat gyűjt és minden hónapban nyaralni mennek ott ennek a 10x kell havonta.
2021. szept. 17. 23:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan ez semmi már manapság. majdnem az összes ismerősöm megkeresi ezt a pénzt és közel sem top állásokban dolgoznak
2021. szept. 17. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Az előző összes hozzászóló, kérem, írja le, hogy mit dolgozik.

Ilyen összegek hol vannak?

2021. okt. 9. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!