Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha vásároltok a Tescoban,...

Ha vásároltok a Tescoban, mindig új szatyrot vesztek, vagy az előzőt viszitek magatokkal amíg el nem használódik?

Figyelt kérdés
Amióta kiakarták fizettetni velem az előző vásárlásnál vett papír zacskót, azóta nem viszem magammal, inkább újat viszek. Elmagyaráztam a pénztárosnak, hogy már megvettem ezt a szatyrot korábban, de szerinte az teljesen új, nem használt szatyor volt, fizessem ki. Nem volt tele pakolva előző vásárlásnál, utána pedig összehajtottam, újnak is nézett ki, nem volt elszakadva sem, azóta nem merem újra felhasználni, nehogy ezen legyen megint balhé.
2021. okt. 18. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a Tescoban szoktam vásárolni, de én összehajtható textil bevásárlószatyrot tartok magamnál mindig, amivel bárhol, bármikor tudok vásárolni, szükség esetén mosható, csak egyszer kellett megvenni, már hosszú évek óta megvan ugyanaz, és környezetbarát megoldás.
2021. okt. 18. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Be kell mutatni a táskát, máshol vásárolt terméket, stb. a biztonsági szolgálatnak, vagy kisebb üzlet esetén egy pénztárosnak, hogy ez a táska már a tiéd. Például az Intersparnál van direkt kis, aznapi dátummal ellátott cédula az őrnél. Nem tudom, a Tesco-ban hogy megy ez pontosan.

Egyébként az esetek 90%-ban viszek magammal kisebb-nagyobb textil bevásárlószatyrot/táskát, IKEA-s szatyrot, stb. Ha olyan tasakom lenne, ami az adott boltból való, akkor addig bemutatnám, amíg nem amortizálódna le annyira, hogy már nem néznék újnak.

2021. okt. 18. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szatyrozok, van a kocsi csomagtartójában két összehajtható láda, abba pakolok, bevinni is egyszerűbb a lakásba.
2021. okt. 18. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is összehajtható textil szatyrom van, elfér a táskámban és az autóban is mindig van plusz egy. Nem szoktam venni.
2021. okt. 18. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bringán meg hátizsák oszt joccaka.
2021. okt. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!