Bitcoin hosszútávú befektetésként? Mit gondoltok?
Szerintem csodalatos, felteve ha tudod hogy mukodik, miert jo, miert rossz, nem felsz a volatilitastol, van tapasztalatod a tozsdevel stb stb.
Csak hogy lasd a hozza ertest a gyakorisooba, Van egy kiirt kerdesem, hitelre bitcoint? Hat szinte meglincseltek :)) de mar kozel +5 milliot hozott
Ez nem ilyen egyszerű.
Hitelt nem vettem fel, de volt, hogy az összes pénzemet beletettem, 8 számjegyű összeget, jó időzítéssel.
Biztatnék bárkit is arra, hogy az összes pénzét bele tegye, vagy akár hitelt vegyen fel és azt fektesse be? Nem.
Akkor sem, ha én megtettem.
Ha most azt mondanám az embereknek, hogy bátran fektessék be az összes pénzüket, vagy hitelt vegyenek fel és azt fektessék bele, akkor ezt lehet, hogy megtennék páran.
Ezek után ha teszem azt 2 hét, vagy egy hónap múlva, vagy jövő év elején gyorsan leesne az árfolyam és egy újabb hosszú, több éves medve piac kezdődne, akkor sokat emlegetnék az anyámat, engem a pokolba kívánnának.
A tanácsokat mindig végég kell gondolni, mielőtt valaki kimondja, leírja. Ha mi kapunk tanácsot, akkor gondoljuk végig, hogy jó-e, még akkor is, ha több helyről ugyanazt halljuk.
Legfeljebb annyit mondanék, ha valaki befektet, akkor csak annyit, amennyi nem fog hiányozni.
Ha ennek ellenére valaki mégis beugrik a mély vízbe, az már nem miattam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!