Titeket is zavarnak az irreálisan magas üzemanyagárak?
41
Ugyanez jutott eszembe nekem is xD Azért nem tudok egy nyamvadt parkolót találni szombaton az aréna plázában mert olyan marha szarul él a magyar...
Elismerem hogy valóban vannak mély szegénységben élők, de véletlenül nem tehetnek róla hogy oda jutottak ahova? Vagy mit tesznek annak érdekében hogy változtassanak? Legtöbb esetben semmit csak várják a csodát... Ha meg állást és lakhatást kínálsz nekik az nem jó, mert messze van a kicc'csálád'. Végülis, biztos jobb munkanélküliként otthon rohadni :D
#41: igen, bocsánat. Mindig csak panaszkodni kell, tudom.
Egyre rosszabbul élünk, hogyne.
Csak én se értem mi ez a tömeg az utakon.
#47: Mást is megvesznek, ami baromi drága és nem éri meg. Pl. iPhone. Csak ott van olcsóbb és jobb alternatíva, a benzinnél nincs.
A magyarázat egyszerű: az emberek hülyék.
#48: van alternativa. Ha hirtelen 10* ennyibe kerülne a benzin hidd el elég sokan találnak alternatívat. Busz, vonat, (elektromos) bicikli/roller és ezek kombinációja rengeteg embernek alternatíva lenne.
De mivel tulajdonképpen relativ nem is drága az üzemanyag így erre nincs szükség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!