Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket is zavarnak az irreáli...

Titeket is zavarnak az irreálisan magas üzemanyagárak?

Figyelt kérdés
Holnap a MOL 6 forinttal emeli a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, így 1 benzin átlagosan 488, míg 1 liter gázolaj átlagosan 501 forintba fog kerülni holnaptól, azonban a jelenlegi üzemanyagárak is irreálisan magasak. Eközben az ún. kormány ebből 100 milliárd forint bevételt vár és eszük ágában sincs a jövedéki adó csökkentése, pedig ők harsogták ellenzékben, hogy az állam nyerészkedik a magas üzemanyagárakon.
2021. okt. 12. 05:57
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
68%
39 ne probald elmagyarazni a zsellereknek hogy jobb elet van most mint regen mert meglincselnek erte
2021. okt. 13. 19:39
 42/55 anonim ***** válasza:
76%

41

Ugyanez jutott eszembe nekem is xD Azért nem tudok egy nyamvadt parkolót találni szombaton az aréna plázában mert olyan marha szarul él a magyar...

Elismerem hogy valóban vannak mély szegénységben élők, de véletlenül nem tehetnek róla hogy oda jutottak ahova? Vagy mit tesznek annak érdekében hogy változtassanak? Legtöbb esetben semmit csak várják a csodát... Ha meg állást és lakhatást kínálsz nekik az nem jó, mert messze van a kicc'csálád'. Végülis, biztos jobb munkanélküliként otthon rohadni :D

2021. okt. 13. 20:08
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

#41: igen, bocsánat. Mindig csak panaszkodni kell, tudom.

Egyre rosszabbul élünk, hogyne.

Csak én se értem mi ez a tömeg az utakon.

2021. okt. 13. 21:07
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Ja és minden negyedik kocsi nagy bazár.
2021. okt. 13. 21:39
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok hogy engem mi zavar? A kedves vevők akik egész nap nekem rinyálnak hogy milyen drága az üzemanyag. (Igen kasszás vagyok egy benzinkúton...)Mit gondolnak, ettől olcsóbb lesz?
2021. okt. 16. 04:01
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

45

Részvétem 😬

2021. okt. 18. 01:08
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Rinyalnak de mégis megveszik. Akkor annyira azért nem drága.
2021. okt. 18. 06:37
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

#47: Mást is megvesznek, ami baromi drága és nem éri meg. Pl. iPhone. Csak ott van olcsóbb és jobb alternatíva, a benzinnél nincs.

A magyarázat egyszerű: az emberek hülyék.

2021. okt. 18. 08:38
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

#48: van alternativa. Ha hirtelen 10* ennyibe kerülne a benzin hidd el elég sokan találnak alternatívat. Busz, vonat, (elektromos) bicikli/roller és ezek kombinációja rengeteg embernek alternatíva lenne.

De mivel tulajdonképpen relativ nem is drága az üzemanyag így erre nincs szükség.

2021. okt. 18. 11:30
 50/55 anonim ***** válasza:
25%
Nem jó hasonlat. iPhone alternatívára ott az Android. Ugyanazt tudja, de olcsóbban. Benzines autóra nem jó alternatíva a vonat, mert nem tudja ugyanazt (t.i: nem akkor és oda megy, ahova te akarod). A taxi meg drágább.
2021. okt. 18. 13:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!