Titeket is zavarnak az irreálisan magas üzemanyagárak?
Itt mindenki csak az üzemanyagon lovagol, és hogy nem kell kocsival járni.
Viszont, a magasabb benzin ára be fog épülni minden szolgáltatás és termék árába.
Na ez az igazi baj.
Többek között ezért (is) vettem kisautót, nem dőltem be a SUV mániának. Ez a 75 lóerő is elvisz ugyanoda és 5 litert eszik. Még pár év és elektromosra cserélem, csak az évi 10 ezer km futással még nem éri meg az elektromos. Bár, ha így mennek fel a benzinárak, még egy év és meg fogja érni a csere.
Egyébként tényleg mindenhova kocsival mennek az emberek. Látványos, amikor augusztus 31 és szeptember 1 között hirtelen háromszor annyi autó lesz reggel, mert minden paraszt kocsival hordja a kölykét suliba. Érdekes, én anno elmentem busszal meg biciklivel...
USA-ban is rekord magas áron van 3,2 dollár/gallon, forintosítva 310*3,2/3,8= 261Ft/liter.
Szegény Trumpot majdnem meglincselte a tömeg ennek a felénél, Bidennek meg elnézik, mert tudják, hogy ütődött szegényke.
"Trumpot majdnem meglincselte a tömeg ennek a felénél, Bidennek meg elnézik, mert tudják, hogy ütődött szegényke."
Mert Trump nem volt idióta, mi?!
#19: Mondjuk ha van autó, akkor a tömegközlekedést nem értem. Vagy ha tömegközlekedés, akkor minek fizetni az autót (biztosítás, adó, stb)?
Én is a közeli boltba biciklivel vagy gyalog megyek (kivéve ha nagybevásárlás, mert két zsugor vizet meg két nagy szatyornyi cuccot nem fogok cipelni), de azért használom a kocsit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!