Mennyiből lehet megélni ma Magyarországon?
Sziasztok!
Mennyi az a havi bevétel amire szüksége van egy átlagos életre két gyermekes szülőnek(anyukának) ma Magyarországon?
Vidéken, saját ingatlannal, minden hitel nélkül.
Köszönöm!
Mi már 1.4bol se jövünk ki 2 felnőtt 2 gyerek és nincs hitelunk. Feleségem kezeli a pénzt és könyvelő , de nem tudja hogyan kellene osszeirni hogy mire költünk mert én sokallom.
Ellenben szerintem 2 gyerekkel a havi 400 elég megélhetésre passzentosan.
"Feleségem kezeli a pénzt és könyvelő , de nem tudja hogyan kellene osszeirni hogy mire költünk"
Könyvelők gyöngye
Persze fűrészport meg fényt… :D
Ha lehetne azon is élni megoldanám ingyen. Az hogy a fényevést havi 75 ezerből oldanád meg, utal arra, hogy a rendes kaját miért nem hozod ki ennyiből. Részemről elég lenne nappal kimenni a szabadba, vagy kinézni az ablakon, de te tudod. :D
Pedig a fényevés a tuti!
Gyertya, zseblámpa, irányjelző, csillár... A diszkógömb már kész bőségtál.
Mondjuk elég érdekeset lehet kakilni tőle: Szivárványt, fotont. Ez az ún. fényszar.
Nem én írtam ki a Facebookra azt a kérdést :)
Tudom, hogy igényektől is függ természetesen.
Mi most sem élünk luxus módban, átlag koltekezesunk van havonta.
Ami biztos, hogy drágább mint otthon az a lakbér és a rezsi,pl átlag villany számla 2 havonta 70 ezer ft egy pici lakásra
2 éve nem voltunk otthon, így covid óta még az élelmiszer árakat sem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!